GoPro'dan uygun fiyatlı yeni aksiyon kamerası: HERO!

GoPro Hero
GoPro Hero

GoPro, özellikle 199 dolarlık uygun fiyatıyla dikkat çeken yeni bir aksiyon kamerası tanıttı. 2K çözünürlükte 60 FPS video kaydedebilen kamerada gürültü engelleme destekli toplam üç mikrofon bulunuyor.

Aksiyon kamerası denildiğinde akıllara ilk olarak GoPro geliyor. Evet; şirket yeni ürünlerle aileyi sürekli olarak genişletiyor. Ama yine de maddi kayıplar yaşamaya devam ediyor. Hatta kayıpları azaltabilmek için çalışanlarıyla yollarını ayırmak zorunda kalıyor.

Maliyetler düşürülmüş

GoPro, son olarak HERO adını verdiği yeni aksiyon kamerasıyla sahneye çıkıyor. Özellikle uygun fiyata bir aksiyon kamerasına sahip olmak isteyenleri hedefliyor. Diğer modellere oranla birçok özelliğin kırpılmış şekilde sunulduğu yeni kamera, maliyetleri düşürülmüş bir ürün olarak karşımıza çıkıyor.

2K video kaydedebiliyor

10 MP sensörün yer aldığı GoPro HERO, 2560 x 1440 piksel çözünürlükte yani 2K video çekebiliyor. Üstelik bu çözünürlükte 60 FPS video kaydı yapılabiliyor. Wi-Fi ve Bluetooth gibi diğer modellerde de yer alan kablosuz bağlantı teknolojilerinin sunulduğu yeni aksiyon kamerada üç farklı mikrofon bulunuyor; bu mikrofonlar sayesinde hem ses kaydı hem de gürültü engelleme işlemleri gerçekleştiriliyor.

199 dolara satılıyor

2 inç'lik dokunmatik ekranla kontrol edilen kamerada aynı zamanda mobil uygulama desteğiyle de görüntüleri an be an takip etmek mümkün oluyor. Depolama için tabii ki microSD kart kullanılıyor. GoPro HERO için belirlenen fiyat etiketinin 199 dolar olduğunu da eklemekte yarar var.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >