GZT 360: Haftanın teknolojik gelişmelerini konuştuk!

GZT 360
GZT 360

GZT 360'da bu hafta Boston Dynamics'in seri üretime geçen robotundan PES 2018'in sistem gereksinimlerine kadar teknoloji dünyasında yaşanan en önemli gelişmeleri ele aldık!

Her hafta sosyal medyahesaplarımız üzerinden canlı olarak yayınladığımız GZT 360'da bu hafta da yine önemli teknolojik gelişmeleri baz aldık.

GZT 360 CANLI YAYIN!

Canlı yayında Xiaomi'nin 10000 mAh kapasiteli harici bataryasını da hediye ediyoruz. Tek yapmanız gereken yayınımızı Facebook ve / veya Twitter hesaplarınızda paylaşmak.

Not: Gizlilik ayarlarından profilinizin 'herkese görünür' olduğunu unutmayın.

İyi seyirler.

Bu haftaki haberlerimiz şu şekilde:

Samsung Galaxy Note 9'un tahmini fiyatı belli oldu

Apple’ın dışında Huawei ve Xiaomi’nin ataklarıyla da zor zamanlar yaşayan Samsung cephesinden yeni haberler var. Güney Koreli şirketin tanıtılmasına çok kısa bir süre kalan modeli Galaxy Note 9, Apple’ın zam haberlerinin de etkisiyle nispeten daha uygun bir fiyat politikasıyla satışa çıkması bekleniyor.

A'dan Z'ye: Samsung Galaxy Note 9 hakkında bilinen tüm detaylar!

Evet; şu ana kadar Galaxy Note 9 ile ilgili birçok farklı detay ortaya çıkmış durumda. Peki ama Galaxy Note 9'un tanıtımına kısa bir süre kala yeni tepe seviyesi akıllı telefonun fiyatı, teknik detayları ve yeni özellikleri neler?

Boston Dynamics, köpek robotunu seri üretime geçiriyor

Şirket, SpotMini ismindeki köpek robotlarını seri üretime geçirerek yılda ortalama bin adet üreteceğini bildirdi.

PES 2019 sistem gereksinimleri açıklandı!

KONAMI, EA Sports hanedanlığını yıkmak için son şans olarak gördüğü PES 2019’a yatırım yapmaya devam ediyor. Birçok farklı platforma verilen reklam ve tanıtım çalışmaları sonrası iyiden iyiye artan beklentiler, oyuncuları heyecanlandırdı. Son olarak PES 2019 için minimum ve önerilen sistem gereksinimleri açıklandı.

YouTube mobil uygulamasına 'Keşfet' özelliği geliyor

YouTube, kullanıcıların yeni videoları ve kanalları bulmasına yardımcı olmak için 'Keşfet' sekmesini test etmeye başlıyor.

27 Temmuz'da gerçekleşecek Kanlı Ay tutulması Türkiye'den de izlenebilecek

21. Yüzyılın en uzun Ay tutulması için geri sayım başladı. 27 Temmuz'da görülecek Ay tutulması Avrupa, Asya, Afrika, Avustralya kıtaları ve Amerika kıtasının güneyinden de izlenebilecek. Kanlı Ay tutulması sırasında Ay'ın görünür büyüklüğü azalacak. İstanbul’da 20.00'den itibaren doğması beklenen Ay, Türkiye’nin her yerinden izlenebilecek.

Google'ın ana kuruluşu Alphabet'in hisseleri rekor kırdı

ABD'li teknoloji devlerinden Google'ın ana kuruluşu Alphabet'in hisse başına değeri bugün yüzde 5,3 yükselişle 1275 dolara kadar yükseldi. Hisse değeri şirket tarihindeki en yüksek seviyeye ulaştı.

PUBG için yeni güncelleme: Yeni mod duyuruldu!

Dünyanın en büyük oyun platformlarından biri olmayı başaran ve 'One Person Shooter' kategorisinde neredeyse rakipsiz kalan PUBG genişlemeye devam ediyor. Her gün yenileri eklenen karakter ve görünüm özelliklerine şimdi yeni bir mod eklendi. İşte iOS ve Android’de fırtına gibi esen PUBG’nin mobil versiyonuna gelen güncellemenin tüm detayları…

BONUS: A'dan Z'ye iPhone 11 hakkında bilinen tüm detaylar!

Yeni nesil iPhone'ların tanıtılmasına birkaç ay kala akıllı telefonlarla alakalı söylentiler gelmeye devam ediyor. İşte karşınızda şu ana kadar iPhone 11 hakkında ortaya çıkan heyecan verici tüm detaylar!

Gelişmeler elbette bunlarla sınırlı değil. Her hafta yaşanan tüm teknolojik gelişmelerden öncelikli haberdar olmak için GZT Teknoloji'yi takip edin.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >