GZT 360: Haftanın teknolojik gelişmelerini konuştuk

GZT 360
GZT 360

GZT 360'da bu hafta Apple'ın yeni nesil ürünlerinden; Google'ın yapay zekâ hamlesine kadar birçok farklı konuyu ele aldık.

Twitter, 'Beğen' düğmesini yakında kaldırıyor

Twitter'da yaklaşık 3 yıldır yer alan ve kullanıcıların daha sonra ulaşmak istedikleri tweet'leri kolayca bulabilmesini sağlayan 'Beğen' düğmesi yakında tarihe karışıyor.

A'dan Z'ye: Apple'ın 30 Ekim etkinliğinde tanıttığı her şey

Apple, 30 Ekim'de New York'ta düzenlenen etkinlikte yeni ürünlerini ve teknolojilerini tanıttı. İşte karşınızda tüm ayrıntılar:

Apple, tanıtım etkinliğinden sonra ürünlerde indirime gitti

Apple, yeni nesil MacBook Air ve iPad Pro'nun tanıtımından sonra Türkiye mağazasının tekrardan açılmasıyla birlikte tüm ürünlerde indirime gitti.

Google'ın yeni 'yapay zekâ' hamlesi: AdaNet

Google, makine öğrenimiyle algoritmaları birleştirmek için AdaNet’i yayına aldı. AdaNet sayesinde makine öğrenimi daha kolay bir hale gelmiş olacak…

Dubai polisi hovercraft kullanma eğitimine başladı

Dubai polisi Rusya’dan aldığı hovercraft drone'ların eğitimine başladı. Yerden 5 metre yükselebilen ve saatte 95 kilometre hızla uçabilen hava araçları pilot lisansı olmadan kullanılabilecek.

Dünyanın ilk katlanabilir akıllı telefonu: Royole FlexPai

Mobil sektörde sözü geçen birçok farklı şirketin üzerinde çalıştığı katlanabilir akıllı telefonlar, Amerika menşeili Royole şirketi tarafından gerçeğe dönüştürüldü.

Korkulan oluyor: WhatsApp'ta Durum bölümüne reklam geliyor

WhatsApp, uzun süredir beklendiği gibi Durum bölümünde reklam göstermeye başlıyor. Snapchat'tekine benzer mantıkla çalışacak bu sistemin detayları haberimizde:

Haftanın öne çıkan gelişmeleri bu şekilde. Daha detaylı bilgi sahibi olmak isteyenler GZT.com/Teknoloji bölümü üzerinden ayrıntılara erişebilir.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >