Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu görevinden ayrıldı

Kaan Terzioğlu
Kaan Terzioğlu

Son birkaç saattir Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu ile ilgili söylentiler doğru çıktı. Terzioğlu'nun görevinden dün akşam itibariyle ayrıldığı netleşti. Peki yeni Genel Müdür kim? Ayrıntılar haberimizde:

Son duyumlar, bundan tam dört yıl önce Turkcell Genel Müdürü olarak göreve gelen Kaan Terzioğlu'nun dün akşam saatleri itibariyle görevini bıraktığı yönünde.

Henüz Kaan Terzioğlu ya da Turkcell'den yapılan resmî bir açıklama yok. Fakat önümüzdeki saatlerde konuyla alakalı detaylı bir açıklama yapılması bekleniyor.

Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu'nun görevini bırakmasının ardından bu pozisyon için en fazla konuşulan isim Murat Erkan.
Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu'nun görevini bırakmasının ardından bu pozisyon için en fazla konuşulan isim Murat Erkan.

Dört yıldır aktif olarak görev yapıyor

1 Nisan 2015 itibariyle göreve başlayan Kaan Terzioğlu, son birkaç yıl içinde şirkette attığı yenilikçi adımlarla epey fazla konuşulmuştu. Yapılacak olan resmî açıklamalar sonrasında yeni bilgileri de aktaracağız.

Bu arada şu anda Turkcell Genel Müdürlüğü için konuşulan birçok farklı isim var. Bunlardan biri de Murat Erkan.

Güncelleme:

Turkcell'den açıklama geldi. Turkcell Yönetim Kurulu, Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Erkan'ı Turkcell Genel Müdürlüğü görevine vekaleten atandığını belirtti. Satış Fonksiyonundan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı pozisyonuna ise KadriÖzdal'ın vekaleten atanmasına karar verildi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >