Instagram'ın en fazla beğeni alan fotoğrafı değişti

Instagram
Instagram

Geçen sene Kylie Jenner'ın paylaştığı bebek eli şu ana kadar Instagram tarihinin en fazla beğenilen fotoğrafıydı. Ancak yeni rekor bir yumurta fotoğrafıyla kırıldı. İlginç ama gerçek, ayrıntılar haberimizde:

Sosyal medyada rekor seviyede beğenilen, paylaşılan ya da yorumlanan gönderiler zaman zaman değişiyor. Aslında listenin ilk sırasına büyük bir farkla oturan gönderiler genellikle uzun süre en tepede kalıyor. Ama yine de ikinci ve üçüncü sıradaki gönderilerin listenin en tepesine yükselmemesi için herhangi bir sebep yok.

Kylie Jenner'ın geçen sene Şubat'ta paylaştığı ve rekor beğeni aldığı fotoğraf.
Kylie Jenner'ın geçen sene Şubat'ta paylaştığı ve rekor beğeni aldığı fotoğraf.

Profilin amacı Instagram'ın en fazla beğenilen fotoğraflarını oluşturmak

Kylie Jenner'ın Şubat 2018'de paylaştığı 'bebek eli' şu ana kadar Instagram'da en fazla beğenilen fotoğraf olarak tarihe geçmişti. Toplamda 18.1 milyon kişinin beğendiği fotoğraf rekoru kısa süre önce elinden kaptırdı. World_Record_Egg isimli bir Instagram profili, yalnızca tek bir yumurta fotoğrafıyla Kylie Jenner'ın rekorunu kırmayı başardı. Evet; sadece çok basit bir yumurta fotoğrafı...

Toplamda 2.4 milyon takipçisi olan profilin yumurta fotoğrafıyla aldığı beğeni sayısı 24 milyonu geçmiş durumda. Bu da aslında Kylie Jenner rekorunun üzerine yepyeni bir rekor kırıldığı anlamına geliyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >