iOS 10.3.3 güncellemesi yayınlandı

iOS 10.3.3
iOS 10.3.3

Apple'ın bir süredir geliştiricilerle birlikte test ettiği iOS 10.3.3 güncellemesi sonunda tüm kullanıcılar yayınlandı.

Apple, uzunca bir süredir test aşamasında olan iOS 10.3.3 güncellemesini tüm kullanıcılar için aktif hale getirdi. Toplamda 137.3 MB boyutundaki güncelleştirme daha çok iPhone ve iPad'lerdeki yazılımsal hataları ortadan kaldırıyor. Üstelik iOS 10.3.3 ile birlikte güvenlik tarafında da önemli yenilikler sunuluyor. Güncelleştirmenin kademeli olarak sunulduğunu da hatırlatmak gerekiyor.

iOS 10.3.3 güncellemesi nasıl yüklenir?
iOS mobil işletim sistemindeki her güncelleme gibi iOS 10.3.3 güncellemesi de Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme bölümü üzerinden kontrol edilebiliyor. Güncellemeler denetlendikten sonra, alt kısımda yer alan "İndir ve Yükle" simgesini kullanarak işlem kolay bir şekilde gerçekleştirilebiliyor.
iOS 10.3.3 güncellemesi nasıl yüklenir? iOS mobil işletim sistemindeki her güncelleme gibi iOS 10.3.3 güncellemesi de Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme bölümü üzerinden kontrol edilebiliyor. Güncellemeler denetlendikten sonra, alt kısımda yer alan "İndir ve Yükle" simgesini kullanarak işlem kolay bir şekilde gerçekleştirilebiliyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >