Katlanabilir telefon Samsung Galaxy F'de üç arka kamera yer alabilir

Samsung Galaxy A7
Samsung Galaxy A7

Mobil alanda sözü geçen birçok şirket katlanabilir yapıdaki akıllı telefonlar tasarlıyor. Son olarak bu yıl Mobile World Congress'te tanıtılması beklenen Galaxy F'e ilişkin yeni ayrıntılar ortaya çıkmaya başlıyor.

Bu sabah yayınladığımız bir haberde de bahsettiğimiz üzere Apple, Samsung, Microsoft ve Google gibi mobil alanda sözü geçen birçok şirket 'katlanabilir akıllı telefonlar' için çalışmalar yapıyor.

Hatta tahminler bu yılın ilk çeyreğinde yeni modellerin sergileneceği yönünde. Hatta Samsung'un tanıtım için Şubat sonunda Barselona'daki Mobile World Congress'i tercih edeceği söyleniyor.

Galaxy F katlandığında ekran boyutu 4.6 seviyesinde olacak.
Galaxy F katlandığında ekran boyutu 4.6 seviyesinde olacak.

Galaxy F'de üç arka kamera yer alabilir

Katlanabilir modellerle ilgili merak edilenlerden biri de kamera. Az önce bahsettiğimiz şirketlerin tepe seviyesi telefonlarında iki, üç hatta dört arka kamera yer alıyor. Doğal olarak katlanabilir modellerdeki 'bol lens' beklentisi gayet normal.

Galaxy F olarak isimlendirilen katlanabilir telefon için de benzer bir durum söz konusu. Hatta son bilgiler bu telefonun 3 arka kameraya sahip olacağı yönünde. Telefon ekranının 7.3 inç seviyesinde olması bekleniyor. Ama katlandığında boyutun 4.6 inç seviyesine geleceği tahmin ediliyor. Şu anda bunlar haricinde tasarım ya da diğer teknik detaylara ilişkin herhangi bir bilgi ise yok.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >