Korsan her yerde: PlayStation 4 için korsan oyun furyası başladı

PS 4 için korsan devri.

Korsandan korunmak için birçok çaba sarf eden ve yazılımlar geliştiren Sony, PlayStation 4'te de yerleşmesi beklenen korsan furyasıyla karşı karşıya...

PlayStation 4'ün ciddiyet ve özenle geliştirilmiş güçlü güvenlik adımlarını aşmayı başaran korsanlar, sessizce korsan oyun devrini başlatmaya hazırlanıyor. Önceki nesil PlayStation'larda da karşılaştığımız bu durum PlayStation için de aktif olduğunda Sony'nin vereceği tepki merakla bekleniyor. Oyun fiyatlarının yüksekliğini gerekçe gösteren Knights of the Fallen isimli grup, korsanı PlayStation 4 için de mümkün kılmak için çalışmalarını başlattı ve PlayStation 4'te korsan oyun oynatmayı başardı.

GTA V, korsan konusunda en fazla rağbet gören oyunlar arasında yer alıyor.
GTA V, korsan konusunda en fazla rağbet gören oyunlar arasında yer alıyor.

Knights of the Fallen üyelerinin yaptığı açıklamada, korsan oyun oynamak isteyen kullanıcıların öncelikle cihazında geçmiş tarihli sistem yazılım güncellemesi olan 1.76'nın yüklü olması gerektiğini belirtti. Her oyunun korsan olarak oynanmasının mümkün olmadığını dile getiren Knights of the Fallen üyeleri, şu an için sadeceGrand Theft Auto V, Assassin’s Creed IV: Black Flag ve son olarak Far Cry 4 gibi oyunların korsan olarak oynanabileceğini belirtti.

Konuya dair Sony tarafından yapılacak açıklama merakla bekleniyor...

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >