Microsoft Launcher güncellemeyle yeni özellikler kazandı

Microsoft Launcher
Microsoft Launcher

Yayınlanan yeni Microsoft Launcher güncellemesi, Android telefonlardaki ana ekranı çok daha esnek bir şekilde özelleştirmeyi sağlıyor.

Android'in en önemli özelliklerinden biri kişiselleştirme. Üstelik işletim sisteminde sunulan seçeneklere ek olarak bu görevi yerine getiren yüzlerce farklı başarılı uygulama var. Microsoft Launcher da bunlardan biri. Ana ekranın kişiselleştirilmesini sağlayan bu uygulama, güncellemeyle yeni özellikler kazanıyor.

Microsoft Launcher güncellemesindeki en önemli değişikliklerden biri ana ekrandan artık teknoloji haberlerinin de takip edilebiliyor olması.
Microsoft Launcher güncellemesindeki en önemli değişikliklerden biri ana ekrandan artık teknoloji haberlerinin de takip edilebiliyor olması.

Teknoloji haberleri ana ekrandan takip edilebiliyor

Yeniliklerin başında değişen saat / hava durumu göstergesi geliyor. Üstelik isteyen kullanıcılar farklı bölgelerdeki saat ya da hava durumu bilgilerine de hızlıca ulaşabiliyor. Anaekran haricinde detaylı görünüm üzerinden ayrıntılara erişmek mümkün hale geliyor.

En çok ilgi çeken detaylardan biri ise artık haberler kısmında bir de 'Teknoloji' seçeneğinin yer alıyor olması. Böylece farklı kaynaklardan elde edilen teknoloji haberleri MicrosoftLauncher sayesinde kullanıcıların karşısına düşüyor.

Denemek isteyenler aşağıdaki bağlantıya tıklayıp Google Play üzerinden uygulamayı ücretsiz olarak indirebilirler.

Microsoft Launcher (Google Play)

Geçtiğimiz dönemlerde basit yöntem ve mobil uygulamalar sayesinde Android telefonları hızlıca özelleştirmenin mümkün olduğundan bahsetmiştik. Detaylar rehberimizde:

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >