Mui akıllı tahta evin tüm kontrolünü ele almayı sağlıyor

Akıllı tahta
Akıllı tahta

Başarılı bir Kickstarter fonlamasından sonra CES 2019'da kendini gösteren Mui akıllı tahta, ev içindeki akıllı nesnelerin tek bir panel üzerinden kontrol edilmesini sağlıyor.

Bu sabah ziyaretçilere kapılarını açan CES 2019 büyük ekranlı televizyonlar, 5G destekli mobil aygıtlar ve otomasyon sistemleri haricinde farklı birçok yenilikçi ürünü barındırıyor. En ilginç detaylardan biri ise Mui akıllı tahta.

Tüm kontroller akıllı tahtada!

Dokunmatik bir yüzey barındıran akıllı tahta aslında temelde bir Kickstarter projesi olarak hayata geçiyor. Hatta bu süreçte Toplamda 110 bin dolar bağış toplanıyor. Ama aslında çok daha fazlası hedefleniyor. Yakında Indiegogo'da da benzer bir fonlamaya açılacağı biliniyor. LED ekranla kullanıcıyı bilgilendiren ve dokunmatikyüzey sayesinde kontrol edilebilen tahta akıllı bir evin tüm kontrollerine erişmeyi sağlıyor.

Google Asistan vasıtasıyla sesli komutları işleyebilen ürün, evdeki ışıkların açılıp kapatılmasından tutun ortam sıcaklığına kadar birçok farklı değişkeni harekete geçirebiliyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >