Netflix Türkiye'nin Esra Erol'lu reklamı büyük tepki aldı: 'Biz onlardan kaçıp size geliyoruz, sizse onlara yöneliyorsunuz'

Netflix Esra erol
Netflix Esra erol

Orijinal yapımlarıyla dikkat çeken ve bu sayede büyük bir kitleye ulaşmayı başaran Netflix, son reklamında yer verdiği Esra Erol ile eleştirilerin hedefi oldu.

Film dizi yapımcılığı ve dağıtımı alanında çalışma gösteren Amerika merkezli Netflix, Türkiye'deki çalışma arkadaşları yüzünden yoğun eleştiriye tutuldu.

Daha önceki reklamlar çok beğenilmişti

Daha önce Stranger Things için yapılan Barış Manço müzikli ve Sadettin Teksoy'lu reklamları çok başarılı bulunmuştu. Ardından Bright filmi için yapılan 'ork'lu reklamda yine aynı başarıyı göstermiş ve yine kullanıcıların beğenisini kazanmayı başarmıştı.

Ancak Netflix'in orijinal yapımlarından olan Black Mirror dizisi için yapılan son reklam sosyal medya kullanıcıları tarafından tabiri uygunsa linç edildi.

Üyeliğini iptal edenler oldu

Parasının Esra Erol gibi, uygun bulunmayan programlar yapan birine gittiğini görenler Netflix aboneliğini iptal etmeyi bile düşündü. Hatta bazı kullanıcılar iptal ettiğine dair ekran görüntüsü bile paylaştı. İşte Netflix'in Esra Erol'lu reklamının sosyal medya yankıları..

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >