Nokia X'in yeni görüntüsü paylaşıldı

Nokia X
Nokia X

HMD Global bünyesinde çalışmalarına devam eden Nokia’nın üst seviye telefonu Nokia X’in yeni görüntüleri internete sızdı.

Bu yılın Şubat ayı sonunda Barselona’da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi’nde Nokia 6, Nokia 7 Plus ve Nokia 8 Sirocco modellerini tanıtan şirket, bu kez de X ile gündemde. Bulunduğu dönemlere damga vuran birçok telefon üretmeyi başaran şirket yeni modelleriyle kullanıcıları heyecanlandırmayı başarıyor.

Nokia X'e ait en net görüntü Nokia kullanıcılarını heyecanlandırdı.
Nokia X'e ait en net görüntü Nokia kullanıcılarını heyecanlandırdı.

Nokia X ile ilgili Nokia tarafından herhangi bir açıklama bulunmazken konsept videolar, sızıntı görüntüler ve bazı bilgiler sosyal medya uygulamalarından paylaşılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Designed by Hege isimli YouTube kanalında paylaşılan 1.5 dakikalık konsept video, Nokia X’in tasarımına dair birçok detayı da ortaya çıkarıyor. Görüntülere bakınca cihazın köşeli hatlarıyla günümüzdeki birçok modelden ayrıldığını görebiliyoruz. Sol kısımda kilit ve ses ayarlama düğmelerinin bulunduğu telefonun arka tarafında ise Zeiss imzali çift kamera ve parmak izi okuyucu dikkat çekiyor.

Nokia’nın Android işletim sistemine sahip bir modeli olarak çıkması beklenen Nokia X, bugün yeni sızdırılan bir görüntüyle en net haliyle görüldü. 27 Nisan’da tanıtılması beklenen cihazın 4 GB RAM ve Snapdragon’un orta seviye bir yonga setinin bulunacağı ifade edilenler arasında.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >