Sahibini avuç içinden tanıyan telefon!

LG- G8 ThinQ sahibi avuç içinden tanıyor.
LG- G8 ThinQ sahibi avuç içinden tanıyor.

LG, yeni telefonlarından G8 ThinQ ile Türkiye'de telefon pazarını hareketlendireceğe benziyor. Şirketin amiral telefonu olan ürünün en dikkat çeken özelliği ise parmak izi ve yüz tarama teknolojilerinden sonra avuç içini tarayan Hand ID özelliği.

LG'nin ilk olarak şubat ayı sonlarında gerçekleştirilen Mobil Dünya Kongresi'nde görücüye çıkan yeni amiral telefonu LG G8S ThinQ Türkiye'de telefon pazarına girmeye hazırlanıyor. Donanım özellikleriyle rakiplerini zorlaması beklenen ürün 6.2 inç'lik bir ekran büyüklüğüne sahip. OLED ekran paneli kullanan cihaz, ekranında iPhone X'lerde olduğu gibi uzunca bir çentik bulunduruyor. Aynı zamanda cihazın ön yüzünde bir, arka yüzünde ise üç kamera bulunuyor.

1080x2248 piksel ekran çözünürlüğü sunan LG G8S ThinQ, Qualcomm'un Snapdragon 855 işlemcisinden güç alıyor. 6 GB RAM ile uygulamaları yüksek performansta çalıştırabilen cihazda 128 GB dahili hafıza bulunuyor. Ancak depolama hafızası, 2 TB'a kadar artırılabiliyor.

G8 ThinQ
G8 ThinQ

Üçlü kameraların özellikleri ise, 12 Megapiksel ve f/1.5 diyafram açıklığına sahip ana kamera, 13 Megapiksellikgeniş açı sensörlü kamera ve son kamera 12 Megapiksel f/1.7 diyafram açıklığına sahip 2x Optik Zoom teknolojisi desteğiyle karşımıza çıkıyor.

LG G8S ThinQ ön ile arka yüzünü Gorilla Glass 5 teknolojisine emanet etmiş; 3500 mAh bataryadan enerjisini alan telefon, Türkiye'de Ağustos ayının üçüncü haftası gibi satışta olacak. Cihazın Türkiye fiyatı henüz net olmamakla birlikte 6500 ila 7000 TL aralığında olması bekleniyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >