Samsung CEO’su resmen açıkladı: Galaxy S10 bomba gibi geliyor!

​Samsung CEO’su resmen açıkladı: Galaxy S10 bomba gibi geliyor!
​Samsung CEO’su resmen açıkladı: Galaxy S10 bomba gibi geliyor!

Apple’ın fiyat skandalları sonrası iyice değerlenen Samsung cihazların beklenen üyesi S10, son zamanlarda ortaya çıkan birçok detayla birlikte adından sıkça bahsettirmeye başladı. Seriye dair son resmi açıklama ise Samsung Mobile CEO’su Dj Koh’tan geldi…

Son birkaç gün içerisinde Samsung Galaxy S10 ile ilgili çok sayıda bilgi gün yüzüne çıktı. Özellikle Galaxy S10’da bulunacağı iddia edilen kameralar büyük ilgi çekerken cihazın tüm detayları en küçük ayrıntısına kadar konuşuluyor. Kamuoyuna son yansıyan bilgilere göre Galaxy S10, üç farklı versiyonla gelecek ve tüm cihazlar 12MP değerinde bir geniş açı kamera ile 16MP değerinde süper geniş açı kamerayı bünyesinde barındıracak. GalaxyS10 Plus ise bu kameralara ek olarak 3. bir kamerayı bünyesinde barındıracak.

Tasarım da değişecek!

Samsung’un kamera deneyimi dışında merakla beklenen yeniliklerinden biri de cihaz tasarımı noktasında gerçekleşecek gibi görünüyor. S9’da çok beğenilmeyen tasarımı farklılaştırarak yeni bir hava oluşturmayı hedefleyen şirket bu konuda da dev adımlar atacak. Merak edilen tüm konulara dair Samsung kanadından en yetkili isim, Samsung Mobile CEO’su DJ Koh, çeşitli açıklamalarda bulundu.

Yeni bir renk seçeneği aktif edilecek

Dj Koh, yaptığı açıklamada Galaxy S10 serisinin özellikle genel görünümünde önemli yenilikler yapılacağını ve en az bir 'tamamen yeni' renk seçeneği de olacağını belirtti. Bu açıklama üzerine bu 'tamamen yeni' rengin yeşil tonlarında bir renk olacağı da konuşulmaya başlandı. Seri için ön plana çıkan diğer dört renk seçeneği ise siyah, beyaz, pembe ve gümüş olarak belirlendi. Tasarıma dair gerçekleştirileceği düşünülen bir diğer değişiklik ise çerçevelerin biraz daha küçülecek olması ancak bu da henüz kesinleşmiş değil.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >