Samsung Display Başkan Yardımcısı: Galaxy Fold hazır!

Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold

Samsung Display Başkan Yardımcısı yeni yaptığı açıklamada Galaxy Fold ile ilgili yeni ipuçları paylaştı.
Galaxy Fold'daki ekran problemlerinin ortadan kalktığını ifade eden yönetici, telefonun yakında satışa çıkabileceğini belirtti.

Katlanabilir telefonlar son birkaç yıldır epey fazla konuşuluyor. Hatta 2019'un mobil trendleri arasında listenin bir kısmını bu ürünler dolduruyor. Şu anda en çok bahsi geçen modeller arasında ise bildiğiniz gibi Samsung Galaxy Fold ve Huawei Mate X yer alıyor.

Şubat sonunda Barselona'daki Mobile World Congress'te sergilenen Galaxy Fold.
Şubat sonunda Barselona'daki Mobile World Congress'te sergilenen Galaxy Fold.

Şubat sonunda Mobile World Congress'te özel bir cam standda sergilenen ürünler, henüz satışa çıkabilmiş değil. Aylar önce Galaxy Fold'da meydana gelen katlama sorunları Samsung'u bu noktada çok daha tedbirli olmaya itti. Haliyle şirket artık daha titiz davranıyor.

Bir yandan da Samsung'un katlanabilir telefonuyla ilgili kafa karıştırıcı bilgiler gelmeye devam ediyor. Son haberlere göre telefon yakında satışa çıkıyor. Buradaki 'yakında' ifadesinin tam olarak tarihsel bir karşılığı ise yok. Ancak tahminler bu sene satışların başlayacağı yönünde.

Samsung Display Başkan Yardımcısı Kim Seong-Cheol, çoğu sorunun çözüldüğünü belirtirken şu açıklamayı yaptı:

    Ekran sorunlarının çoğu giderildi ve Galaxy Fold piyasaya çıkmaya hazır.

Galaxy Fold'daki hataların çoğunun ekran problemi olduğu düşünüldüğünde bu açıklama aslında Galaxy Fold satın almak isteyenler için çok büyük önem taşıyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >