Samsung Galaxy A serisine "sonsuz ekran" sistemi geliyor

Samsung Galaxy A
Samsung Galaxy A

İlk olarak Galaxy S8 serisinde karşımıza çıkan Samsung'un "Infinity Display" teknolojisi; önümüzdeki seneden itibaren orta seviyedeki Galaxy A serisine de geliyor.

Samsung'un öncelikle Mart sonunda tanıttığı Galaxy S8 ve Galaxy S8+ modelleriyle birlikte sunmaya başladığı Infinity Display (Sonsuz Ekran) teknolojisi, ardından birkaç gün önce tanıtılan Galaxy Note 8'e de de kullanılmış; tanıtım etkinliği sırasında da bu sistemin sunduğu avantajlardan bahsedilmişti.

Yeni nesil Samsung Galaxy A serisiyle birlikte ön kısımdaki ana menü tuşu da tarih oluyor; parmak izi okuyucu ise telefonun arka kısmına konumlandırılıyor.
Yeni nesil Samsung Galaxy A serisiyle birlikte ön kısımdaki ana menü tuşu da tarih oluyor; parmak izi okuyucu ise telefonun arka kısmına konumlandırılıyor.

Ekran çıtalarının hayli ince tutulması ve ekran kenarlarındaki eğim sebebiyle kullanıcıya tam olarak sonsuz bir ekran deneyimi vaat eden Samsung, bu sistemi artık Galaxy A serisi akıllı telefonlara da getirme kararı aldı. Yani bundan böyle Samsung'un Infinity Display teknolojisi orta seviyedeki cihazlarda da kullanılmaya başlanıyor.

Ayrıca, yeni nesil Galaxy A serisi akıllı telefonlarla birlikte ana menü tuşu da tarihe karışıyor. Üstelik ek olarak parmak izi tarayıcının de cihazların arka bölümüne konumlandırılması söz konusu. Elbette bu bilgilerden yola çıkarak Samsung'un orta seviyede önemli düzenlemeler yapacağını söyleyebilmek mümkün. Ancak bu tip yeniliklerle orta seviyenin bir üst çıtaya çıkacağı da aşikar. Yani orta seviye ile üst seviye arasındaki makas daha da daralacak; elbette fiyatlar da...

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >