Samsung Galaxy A6 ve A6+ Türkiye'ye geliyor

Samsung Galaxy A6 ve A6+
Samsung Galaxy A6 ve A6+

Samsung Electronics, kullanım kolaylığını stil sahibi tasarım ile buluşturan Galaxy A6 ve A6+ modellerinin haziran ayında Türkiye’de satışa sunulacağını duyurdu.

Samsung açıklamasına göre, marka yeni Galaxy A6 ve A6+, premium Super AMOLED ekranı ile öne çıkan yeni modellerini Türkiye'de satışa sunacak.

Galaxy A6 ve Galaxy A6+, güçlü ön ve arka kameralarla oldukça iddialı.
Galaxy A6 ve Galaxy A6+, güçlü ön ve arka kameralarla oldukça iddialı.

"Sonsuz Ekran" tasarımı ve metal gövdesiyle tüketiciyle buluşacak olan yeni Galaxy A6 Serisi akıllı telefonlar siyah, altın ve mavi olacak şekilde üç renk seçeneğiyle tüketicinin beğenisine sunuluyor. Yeni Galaxy A6 serisinde Dolby Atmos optimum ses teknolojisibulunuyor.

Babalar Günü’ne özel kampanya ile Türkiye’de satışta

Galaxy A6 ailesinin yeni üyeleri, 1–17 Haziran'da geçerli olacak Babalar Günü’ne özel kampanya ile birlikte satışa sunulacak. Tavsiye edilen KDV dahil perakende satış fiyatı 2.799TL olarak açıklanan Galaxy A6 ve tavsiye edilen KDV dahil perakende satış fiyatı 3.199TL olarak açıklanan Galaxy A6+ akıllı telefonları kampanyaya katılan bayilerden veya Samsung’un online mağazasından satın alan tüketiciler 300 TL değerinde hediye çeki kazanma fırsatı yakalıyor olacak

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >