Samsung Galaxy A8 Plus görücüye çıktı!

Samsung'un yeni telefonu. A8 Plus.
Samsung'un yeni telefonu. A8 Plus.

Samsung'un "orta segment cihazlar" olarak isimlendirilen kategorinin en pahalı ürünü olması beklenen Galaxy A8 Plus'a ait görüntüler Weibo üzerinden kullanıcılarla buluştu.

Galaxy A7'nin yerini almak üzere tasarlanan Galaxy A8 Plus'a ait iki farklı fotoğraf Çin'in en büyük sosyal medya ağı olarak nitelendirilen Weibo'da paylaşıldı. Ortaya çıkan görseller incelendiğinde yeni cihazın 18:5:9 en boy oranıyla birlikte geldiği görülebiliyor. Ekranı Galaxy s8+ ve Note 8 kadar çerçevesiz olmayan yeni telefon için yorumlar hızla gelmeye devam ediyor. Tüm bunların yanı sıra A8 Plus'ın SM-A730F model numarasıyla geldiği de görüntüye takılan detaylar arasında yer alıyor. Cihazın ekranının Galaxy S8'de olduğu gibi kavisli olmadığı da gözden kaçmıyor.

Cihazın ekranı Galaxy S8 Active'i andırıyor

Samsung Galaxy A8 Plus'ın ekranı, Galaxy S8 Active'ın düz süper AMOLED ekranına büyük bir benzerlik taşıyor. Cihazın ayarlarında yer alan bir sekmeyle ön kamera için çift kameraya dönüştürücü bir seçenek tercih edilebiliyor. Bunun yanı sıra Samsung'un premium cihazlarında olduğu gibi A8 Plus'ta da fiziksel ana ekran butonu yer almıyor Son gelen raporlarda yer alan bilgilere göre Güney Koreli teknoloji devi, Galaxy A8 Plus'ı Avrupa'da Almanya, Polonya ve Rusya gibi ülkelerde satışa sunacak. Asya pazarında ise bu model yer almayacak. A8 Plus'ın Asya pazarındaki muadili Galaxy C olacak. Samsung'un yeni cihazlarını 2018 yılının ilk günlerinde tanıtması, tüm detaylarını kullanıcılarıyla paylaşması bekleniyor...

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >