Samsung Galaxy Fold'un Türkiye satış tarihi belli oldu

Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold

Daha önce Mobile World Congress'te incelemesine yer verdiğimiz Samsung'un ilk katlanabilir akıllı telefonu Galaxy Fold'un Türkiye'deki satış tarihi açıklandı. Ayrıntılar haberimizde:

Samsung Galaxy Fold'un tanıtılması üzerinden yaklaşık iki ay geçti. Bu süreçte katlanabilir akıllı telefonlarla ilgili birçok farklı teori ortaya atıldı. Bu teoriler kullanıcıların kafasını daha da karıştırdı. Özellikle menteşe sistemi hakkında çok fazla merak edilen detay var.

Samsung ise yayınladığı videolarda fabrikalarda katlanabilir modellerin test süreçlerini paylaştı. Birkaç yıl içinde katlanabilir modeller hakkındaki önyargıların tamamen kırılması bekleniyor.

Galaxy Buds hediyeli!

Sonunda Galaxy Fold'un Türkiye'deki satış tarihi de netleşti. İlk katlanabilir telefonlardan biri olan Galaxy Fold, Türkiye'de Mayıs'ınikinciyarısı itibariyle satışa çıkıyor. Fiyat ise şimdilik belli değil.

Bu arada yeni telefonla ilgili en güzel sürprizlerden biri de Galaxy Buds hediyesi. Katlanabilir telefonla birlikte kablosuz kulak Galaxy Buds hediye ediliyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >