Samsung Galaxy S10 ve Galaxy S10+ için yeni görseller ortaya çıktı

Samsung Galaxy S10
Samsung Galaxy S10

Yayınlanan yeni 'basın görselleri', 20 Şubat'taki UNPACKED etkinliğinde tanıtılacak olan Galaxy S10 ve Galaxy S10+ modellerinin detaylarını ortaya çıkarıyor.

Birkaç hafta sonra tanıtılacak olan Galaxy S10 ve Galaxy S10+ ile ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Yayınlanan yeni basıngörselleri telefonların tasarımayrıntılarını netleştiriyor. Üstelik cihazlarda prizma beyazı, zümrüt yeşili ve geceyarısı siyahı olmak üzere üç farklı renkte satışa çıkacağı da belirtiliyor.

Her iki modelin arka kısmında da yan yana dizilen üç kamera yer alıyor.
Her iki modelin arka kısmında da yan yana dizilen üç kamera yer alıyor.

Teknik detaylar netleşiyor

Sırasıyla 6.1 inç ve 6.4 inç'lik ekran boyutlarının sunulacağı telefonda ekrana gömülü parmak izi okuyucu bekleniyor. Snapdragon 855 ve Exynos 9820 yonga setleri, 6 GB / 8 GB RAM seçenekleri ve 3300 mAh kapasitede batarya telefonların diğer detayları arasında. Ama bunlar arasına bir de 12 GB RAM ve 4000 mAh kapasitede bataryayla gelmesi beklenen Galaxy S10+ varyasyonunu eklemek gerekiyor.

Geçen sene çıkan Galaxy S9'daki iki kamera alt alta dizilmişti. Ancak Galaxy S10'daki üç arka kamera yan yana sunuluyor. Ayrıca bu kameralar LED flaş aydınlatmayla destekleniyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >