Samsung Galaxy S10'un ilk satış rakamları ortaya çıktı

Samsung Galaxy S10
Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy S10'un Güney Kore'deki satış rakamları geçen yıl duyurulan Galaxy S9 ve Galaxy Note9'da göre epey düşük. Rakamlar ve diğer ayrıntılar haberimizde:

Yeni nesil Samsung Galaxy S serisiyle ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. Kısa süre önce DisplayMate'in yaptığı testlerde Galaxy S10'un şu ana kadarki en iyi ekrana sahip akıllı telefon olduğundan bahsetmiştik. Buna ek olarak bir yandan kamerayla alakalı çeşitli testler de gelmeye devam ediyor.

Samsung Galaxy S10'daki 6.1 inç'lik ekranda 1440 x 3040 piksel çözünürlükte görüntüler oluşturulabiliyor.
Samsung Galaxy S10'daki 6.1 inç'lik ekranda 1440 x 3040 piksel çözünürlükte görüntüler oluşturulabiliyor.

Samsung Galaxy S10 ailesi geçen yılki modellere göre daha az satıyor

Samsung'un anavatanı Güney Kore'de raflara çıkarılan telefonlar, satış anlamında önceki modellerle kıyaslanıyor. Bu kıyaslamalar aslında yeni modellerin Galaxy S9 ve Galaxy Note9'un gerisinde kaldığını gösteriyor. Galaxy S10, Galaxy S10+ ve Galaxy S10e'nin ilk gün sadece 140 bin adet sattığı belirtiliyor. Geçen yıl Galaxy S9'un ilk günü satılan telefon adedi ise 180 bin civarında. Galaxy Note9'da ise bu rakam 200 bin seviyesindeydi.

Tabii şirket cephesinde yeni modellerde rakamların düşmesi altındaki sebepler fazlasıyla merak ediliyor. Ancak tahminler katlanabilir modellere yoğunlaşıyor. Yani aslında kullanıcıların Galaxy S serisinden ziyade Galaxy Fold'a yönelebileceği söyleniyor.

Galaxy S10 serisinin ön incelemelerini aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >