Samsung Internet Browser, yepyeni özellikleriyle geliyor

Samsung Internet Browser.
Samsung Internet Browser.

Birkaç gün önce Samsung’un beta durumdaki internet tarayıcısına gelen özellik ve gelişmeler, güncellemenin sona ermesiyle birlikte tam sürüm için de kullanılabilir olacak.

Samsung Internet Browser Beta, Samsung’un internet tarayıcısına gelecek olan yenilik ve düzenlemeleri test ederek çalışma yapmak konusunda oldukça başarılı. Beta tarayıcısına gelen yenilik ve güncellemeler, kullanıcı yorumlarıyla birlikte kusursuz bir hale gelmek konusunda oldukça işe yarar oluyor. Beta sürümünde denenen özellikler, Samsung Internet Browser'ın v6.0 sürümü’ne eklenerek tam versiyonu da iyileştirme amacı içeriyor.

Yeni güncellemeyle birlikte ekrandaki içerikler çok daha kolay ve net bir biçimde görülerek yüksek kontrast modunun inceliklerinden yararlanılacak. Bunun dışında birçok kullanıcı tarafından merakla beklenen 'gece modu' özelliği de bu güncellemeyle birlikte kullanılabilir olacak. Android’in halihazırda sahip olduğu gece modu, Browser’da kenarlıkların kararmasına da yardım etmiş olacak.

Samsung Internet Browser’ın yeni özellikleri bunlarla sınırlı değil. Tarayıcıda bulunan kullanıcı tercihlerinizi ve yer imlerinizi koruyarak yedeklemenizi ve geri alabilmenizi sağlayan 'Samsung Cloud ile Senkronize Et' seçeneği, kullanıcıların elini rahatlatan unsurlardan yalnızca biri. Ayrıca yeni güncellemede Web üzerinden Bluetooth, WebGL 2 ve Gamepad uzantıları da dahil olmak üzere yeni deneysel kontroller de bulunuyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >