Samsung'un katlanabilir telefonu yarın tanıtılabilir

Samsung katlanabilir telefon
Samsung katlanabilir telefon

Samsung'un uzunca bir süredir konuşulan katlanabilir akıllı telefonunun yarın geliştiriciler konferansında sahneye çıkması bekleniyor. Ayrıntılar haberimizde:

Şu ana kadar SM-F900U kod adıyla anılan Samsung katlanabilir akıllı telefonla alakalı yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Henüz dün sızan bilgilerde telefonun Samsung Geliştirici Konferansı'nda sahneye çıkarılacağı ifade edilmiş; tanıtımın bu ay gerçekleşebileceği ifade edilmişti. Son bilgiler ise telefonun yarın düzenlenecek etkinlikte tanıtılacağına işaret ediyor. İsmi açıklanmayan bir Samsungyetkilisi katlanabilir telefonların hem tasarım hem de kullanıcı deneyimi açısından farklı bir alana yerleşeceğini belirtiyor.

Galaxy F'de ekranın tamamen ortadan katlanmasıyla birlikte boyutun 7.29 inç'ten 4.6 inç'e düşmesi bekleniyor.
Galaxy F'de ekranın tamamen ortadan katlanmasıyla birlikte boyutun 7.29 inç'ten 4.6 inç'e düşmesi bekleniyor.

Yüksek fiyata değer özellikler sunulmalı

Bu noktada kullanıcıların 1800 dolar - 2000 dolar sınıfındaki bir akıllı telefona ikna edilmesi için çeşitli sebepler gerektiği ortada. Yani aslına bakılırsa bu kadar pahalı bir cihaz satın alacak kişilerin yeni şeyler görmek isteyeceği kesin.

Güney Koreli şirketin mobil bölümü aslında bu yıl epey zorlu geçti denilebilir. Çünkü geçen yıla oranla pazar payı son çeyrekte %13 oranında düşmüş durumda. Bu da esasında Huawei ve Xiaomi'nin güç kazandığı anlamına geliyor. Dolayısıyla Samsung da bu alanda 'katlanabilir telefonlarla' birlikte farklı adımlar atmak istiyor.

Samsung Geliştiriciler Konferansı'nın 7 Kasım'da şirket CEO'su DJ Koh'un açılış konuşmasıyla başlaması bekleniyor. Biz de GZT.com olarak gelişmeleri takip edip bilgileri paylaşıyor olacağız.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >