Sharp neredeyse tamamen çerçevesiz ekranlı yeni telefon tasarlıyor

Sharp
Sharp

Japon televizyon üreticisi Sharp, gelecek yıl tamamen çerçevesiz yeni bir akıllı telefonu sahneye çıkaracağını duyurdu. İşte cihaza dair ilk detaylar...

Daha çok ürettiği televizyonlarla bilinen Sharp, önümüzdeki yıl akıllı telefonlar konusunda önemli adımlar atmaya hazırlanıyor. Hatta bu kapsamda son olarak şirketin CEO'su Luo Zhongsheng yaptığı açıklamayla birlikte neredeyse tamamençerçevesiz ekranlı modelin piyasaya sunulacağını bildirdi.

Yeni telefonun ekran boyutu ve diğer teknik detayları bilinmese de arka tarafta alt alta çizilmiş çift kameranın yer alacağı biliniyor.
Yeni telefonun ekran boyutu ve diğer teknik detayları bilinmese de arka tarafta alt alta çizilmiş çift kameranın yer alacağı biliniyor.

Çerçevesiz ekranın sınırlarını zorluyor!

Geçtiğimiz günlerde Sharp Z3 ve iPhone X'a benzerliğiyle dikkat çeken Sharp Aquos S2 isimli iki modeli duyuran şirket, yeni telefonla birlikte çıtayı daha da üst seviyeye çıkarmayı amaçlıyor. Gelecek sene piyasaya sürülecek olan akıllı telefonun 18:9 oranında büyük bir ekrana sahip olması bekleniyor.

Şu an için her ne kadar teknik detaylar belli olmasa da az önce bahsettiğimiz üzere en büyük değişimin ekran kısmında gerçekleşeceği tahmin ediliyor. Yüksek ekran / çerçeve oranı artık tepe seviyesi modellerle birlikte vazgeçilmez bir hal aldığı aşikar.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >