Shazam aramaları artık Instagram Hikayeler'de paylaşılabiliyor

Shazam
Shazam

Shazam'da keşfedilen müzikler artık basit bir yönlendirme sayesinde Instagram Hikâyeler'de paylaşılabiliyor. Yani aslında Spotify'dan sonra Shazam da hikâyeler desteğine kavuştu. Detaylar haberimizde:

Güncellemelerle yepyeniözellikler kazanmaya devam eden Instagram, Mayıs'ta Spotify ile önemli bir ortaklığı gerçekleştirmiş; Hikâyeler bölümünde şarkıların görüntülenmesini sağlamıştı.

Şimdi yeni bir iş ortaklığı da Spotify ile Shazam arasında gerçekleşiyor. Artık bu iki servis arasında bağlantıyı kuran herkes, Shazam'da keşffettiği şarkıyı InstagramHikâyeler'de paylaşabilir hale geliyor.

Artık Shazam'da keşfedilen müzikler tek tuş aracılığıyla Instagram Hikâyeler'de paylaşılabiliyor.
Artık Shazam'da keşfedilen müzikler tek tuş aracılığıyla Instagram Hikâyeler'de paylaşılabiliyor.

Instagram Hikâyeler'e yönlendirme yapıyor

Bu işlemi gerçekleştirmek için Shazam'ın Keşif bölümünde çıkan 'Instagram Hikâyeler' düğmesine dokunmak gerekiyor. Böylece aslında Shazam'daki arama işlemi sonrasında bulunan şarkı doğrudan hikâye olarak paylaşılabiliyor.

Tahmin edilebileceği yönlendirme yapılabilmesi adına telefon ya da tabletlerde her iki uygulamanın da kullanılması gerekiyor. İlk aşamada iPhone'lar için sunulan bu güncelleme, yakın zamanda Android tarafında da aktif olacak gibi görünüyor.

Shazam'ın en güncel versiyonlarını aşağıdaki bağlantılar üzerinden indirebilirsiniz.

Shazam (Android)
Shazam (iPhone)

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >