Siri, Ramazan Bayramı'na dair sorulara da muzip cevaplar veriyor

Apple Siri
Apple Siri

Bundan beş yıl önce yayınlanan iOS 6.0 güncellemesiyle mobil cihazlara dahil olan kişisel asistan Siri, her geçen gün yeni yetenekler kazanmaya devam ediyor. Sanal asistan şimdi de Ramazan Bayramı'na dair sorularında kendine has muzip cevaplar vererek kullanıcıları eğlendiriyor.

Apple'ın mobil cihazları için geliştirdiği kişisel asistan Siri, kendine has tarzı ve hazır cevaplılığıyla insanları bilgilendirmeye ve güldürmeye devam ediyor. Özel günler için güncellenen Siri, bu yıl Ramazan Bayramı'nda da komikcevaplarıyla kullanıcıları epey eğlendirecek gibi görünüyor.

Siri, Ramazan Bayramı ile ilgili yöneltilen sorulara komik cevaplar vererek kullanıcıları eğlendiriyor.
Siri, Ramazan Bayramı ile ilgili yöneltilen sorulara komik cevaplar vererek kullanıcıları eğlendiriyor.

Siri, Ramazan Bayramı ile alakalı yöneltilen soruların birçoğu mübalağalı cevaplıyor. Kişisel asistan, "Nerede o eski Ramazanlar?" şeklindeki soruya "Deliye her gün bayram değil mi?" gibiek bir soruyla yanıt veriyor. Yine benzer şekilde Ramazan Bayramı ile alakalı farklı sorular yöneltildiğinde de komik cevaplar veren Siri; her sistem güncellemesiyle çok daha yetenekli hale geliyor.

Apple, Siri ile kişisel asistan konusunda yeni bir çığır açmış durumda. Zira şu anda Microsoft, Google ve Samsung'un da bu alanda ciddi yatırımları var; fakat şimdilik Siri'ye bu hususta alternatif olamıyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >