Sızıntı var: Huawei Mate 10'un basın görselleri ortaya çıktı

Huawei Mate 10
Huawei Mate 10

Çinli Huawei'nin yeni tepe seviyesi akıllı telefonu Mate 10'un yeni basın görselleri sızdı. İşte "neredeyse tamamen çerçevesiz" ekranla ve Leica imzalı çift kamerayla donatılan telefonun son ortaya çıkan ayrıntıları...

Akıllı telefon ve tabletlere yönelik sızıntılarıyla tanınan Evan Blass; geçtiğimiz aylarda iPhone X ile ilgili birçok farklı detayı açıklamış, 12 Eylül'deki Apple etkinliğinde sonuçların büyük kısmı da doğru çıkmıştı. Aynı isim bu kez de Huawei'nin yeni tepe seviyesi akıllı telefonu Mate 10'un basın görsellerini paylaştı. Çinli şirket tarafından Ekim ortasında tanıtılacak olan yeni telefon, "akıllı makine" olarak tanımlanıyor. Yayınlanan son video baz alındığında yeni üründe artırılmışgerçeklik teknolojilerine yoğunlaşılacağı da ortaya çıkıyor.

Huawei Mate 10'un ekran boyutu ve diğer teknik özellikler tarafında farklı opsiyonlarla geleceği de ortaya çıkan bilgiler arasında.
Huawei Mate 10'un ekran boyutu ve diğer teknik özellikler tarafında farklı opsiyonlarla geleceği de ortaya çıkan bilgiler arasında.

6 inç'lik 16:9 oranındaki ekran, Kirin 960 yonga seti, Leica tarafından üretilen çift arka kamera gibi detaylar barındıran Mate 10, sızan fotoğraflara bakılırsa alüminyum bir gövde barındırıyor. Hatta arka bölümde tırtıklı bir yüzeye yer verildiği görülebiliyor. Arkada dikkat çeken en önemli ayrıntılardan biri de çift kameranın alt alta dizilmiş olması. Ek olarak çift flaş da lenslerin sol tarafında (fotoğraflara göre) yer alıyor. Üstelik yalnızca gümüş değil; gri,mavi ve kahverengi seçeneklerinin de sunulması bekleniyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >