Skype telefon ekranını paylaşmayı sağlayan özelliği duyurdu

Skype
Skype

Skype, görüntülü görüşmelerde Android veya iOS telefon ekranını paylaşmayı sağlayan yeni bir özelliği test ediyor. Detaylar haberimizde:

Microsoft, Skype kullanıcılarının görüntülü görüşmelerde telefon ekranını paylaşmasını sağlayan yeni bir özellik duyurdu. Bu sayede görüntülü görüşmeler sırasında tek tuşla telefon ekranına geçiş yapılabiliyor. Yani aslında yeni özellik karşı tarafa ekrandan bir şey tarif edilmesi gereken durumlarda önemli bir işlevi yerine getiriyor.

Şu anda hem Android hem de iOS'ta test edilen ekran paylaşım özelliğini öncelikli kullanmak için Skype test kullanıcısı olmanız gerekiyor. Erişim için aşağıdaki yolu izleyerek kayıt olabilirsiniz.

Skype, güncelleme sayesinde 'ekran paylaşma' özelliği kazanıyor. Bu sayede görüntülü görüşmeler sırasında ekran paylaşımı yapılabiliyor.
Skype, güncelleme sayesinde 'ekran paylaşma' özelliği kazanıyor. Bu sayede görüntülü görüşmeler sırasında ekran paylaşımı yapılabiliyor.

Skype beta erişimine nasıl kayıt olunur?

Skype'ta yeni özelliklerden öncelikli haberdar olmak ve kullanmak için Skype Insider Programı'na kayıt olmak ve uygulamayı indirmek zorundasınız. Aşağıdaki bağlantı üzerinden erişim sağlayabilir ve uygulamayı indirebilirsiniz.

Skype Insider Program

Skype Insider Programı'nın temelde üç faydası var. Bunlardan biri yeni özelliklerin öncelikli olarak test edilebiliyor olması; ikincisi Skype Insider Topluluğu'nun bir parçası olmanız. Sonuncusu ise Microsoft'a görüşlerinizi bildirip uygulamanın ilerleyen dönemlerdeki geliştirmesüreçlerine katkıda bulunmanız.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >