Sonunda oldu: Online Kafa Topu 2 iOS ve Android için yayına girdi!

​Sonunda oldu: Online Kafa Topu 2 iOS ve Android için yayına girdi
​Sonunda oldu: Online Kafa Topu 2 iOS ve Android için yayına girdi

Masomo şirketince uzun süren çalışmalar neticesinde hazırlanan Kafa Topu 2, AppStore ve PlayStore’da yayına girdi. Online Kafa Topu 1 oyuncularının heyecanla beklediği oyun çok sayıda yeni özellikle karşımıza çıktı…

4 yıl önce İzmo Bilişim tarafından piyasaya sürülen ve o tarihten beri milyonlarca insan tarafından büyük bir sevgiye mazhar olan Online Kafa Topu’nun ikinci versiyonu yayınlandı. 1 yıl önce Masomo ortaklığı işe farklı bir seviyeye ulaştırılan Online Kafa Topu, Euro 2016 konseptiyle de güncel futbol oyunlarının tam merkezinde bulunuyordu. Yıllarca devam eden çalışmalar neticesinde yeni oyununu duyuran Masomo, spor oyunlarının durumunu değiştirecek özellikleriyle Kafa Topu 2’yi yayına soktu.

Onlarca farklı yeni karakter eklendi

Oyuncuların sevdiği ve değer verdiği futbolcuları karakter olarak seçebilme şansına sahip olduğu Kafa Topu 2, onları bambaşka aksesuarlara sahip kılabiliyor. Kendi futbolcusunu oluşturmayı başaran oyuncular, online biçimde dünyanın dört bir tarafından rakipleriyle oldukça mücadeleci maçlar oynayabiliyor. Tüm maçlarından galibiyetle ayrılmak isteyen oyuncular, farklı karakter ve aksesuarları birlikte kullanabiliyor ve kusursuz bir futbolcuya sahip olabiliyor.

Ortak görevler sekmesi de açılmış durumda

Kafa Topu 2, rakiplerini yenmek isteyen oyuncular için defansif ve ofansif başlıklar altında 18 farklı süper gücün kullanılmasını önceliyor. Maçın kritik anlarında kullanılabilen bu süper güçlerle bir anda büyük bir avantaj yakalanabiliyor. Ayrıca oyun içerisinde bulunan kart paketlerini açan oyuncular, hayalindeki futbolcuyu yaratabilmeye bir adım daha yaklaşıyor. Facebook hesabıyla da giriş yapılabilen Kafa Topu 2, oyuncuların takım oluşturmasına ve ortak görevler yapılmasına da imkan sağlıyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >