Sosyal medya ayakta: WhatsApp çöktü!

WhatsApp
WhatsApp

WhatsApp'a birkaç saattir erişim sıkıntısı yaşanıyor. Sosyal medyanın gündemine oturan konuyla alakalı olarak BTK Başkanı açıklama yaptı.

Dünyanın en fazla kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a yaklaşık bir saattir erişilemiyor. Kısa süre içinde Twitter başta olmak üzere tüm sosyal mecraların gündemine oturan konuyla alakalı şu an için WhatsApp ya da sahibi olduğu Facebook cephesinden herhangi bir açıklama yok. Uygulama şu anda kurulu olan cihazlarda açılsa dahi hiçbir şekilde mesaj gönderilemiyor.

WhatsApp'ın çökmesiyle alakalı olarak Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanı Dr Ömer Fatih Sayan, Twitter hesabından bir duyuru yaptı. Açıklamasında operatörlerle alakalı herhangi bir problem olmadığını belirten Sayan, doğrudan WhatsApp ile alakalı bir sıkıntı yaşandığının altını çizdi.

Sözcüleri aracılığıyla hizmette sorun yaşandığını doğrulayan WhatsApp, problemin en kısa sürede düzeltileceğine dair açıklama yaptı.

Güncelleme: 04 Mayıs 2017 - 01:45 itibariyle WhatsApp'a tekrardan erişim sağlanmaya başlandı. Fakat bazı kullanıcılar servise hâlâ erişemiyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >