Söylenti: Yeni iPhone'lar 12 Eylül'de tanıtılabilir!

Yeni iPhone
Yeni iPhone

Ağustos'un bitmesine birkaç gün kala yeni nesil iPhone'ların tanıtım tarihine ilişkin bilgiler gelmeye devam ediyor. Tahminler, Apple'ın yeni telefonları 12 Eylül'de duyuracağı yönünde. Tüm ayrıntılar haberimizde:

Android ekosisteminde birçok farklı üreticinin tepe seviyesi telefonlarını tanıtmasıyla birlikte gözler Apple cephesine çevrildi. Teknolojiyle ilgili olsun olmasın yeni iPhone'ların tam olarak ne zaman tanıtılacağı herkes tarafından merak ediliyor. Bu noktada Ağustos'un bitmesine birkaç gün kala ortaya çıkan söylentiler yeni iPhone'ların 12 Eylül'de tanıtılacağı yönünde.

Yeni iPhone'lar arasında güncellenmiş iPhone X ve Plus versiyonunun yanı sıra bir de ucuz modelin yer alacağı belirtiliyor.
Yeni iPhone'lar arasında güncellenmiş iPhone X ve Plus versiyonunun yanı sıra bir de ucuz modelin yer alacağı belirtiliyor.

Türkiye saatiyle 20:00'de başlayabilir

Çarşamba akşamı Türkiye saatiyle 20:00'de başlayacak olan organizasyonla tanıtılması beklenen yeni iPhone'larda satışların ise Şubat ayını bulacağı söyleniyor. Bu bilgilerle ek olarak çeşitli fiyatlar da konuşuluyor.

6.1 inç boyutunda olması beklenen LCD ekranlı iPhone'un 699 dolardan, güncellenmiş iPhone X'un 899 dolardan ve Plus versiyonun da 999 dolardan satışa sunulacağı tahmin ediliyor.

Ortaya çıkan tüm bu bilgiler Fransız radyosu Europe 1 tarafından sızdırılmış durumda. Buna karşılık olarak Apple'ın şimdilik basın mensuplarına gönderdiği bir organizasyon davetiyesi yok.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >