Steve Jobs logolu özel üretim iPhone 150 bin dolardan satışa çıktı

özel iphone
özel iphone

Steve Jobs anısına özel olarak tasarlanan iPhone 4s, eBay'de tam olarak 150 bin dolardan satışa sunuldu.

Apple'ın efsane CEO'su Steve Jobs, bundan tam yedi yıl önce San Francisco'da düzenlenen WWDC 2010 etkinliğinde iPhone 4'ü duyurmuştu. Aynı sene Haziran ayında altı farklı ülkede satışa sunulan akıllı telefon, daha sonrasında kısa süre içinde birçok farklı ülkede raflara çıkmıştı.
Tam bir başyapıt: Steve Jobs, Apple'ı felaketten nasıl kurtardı?
Apple tutkunları için iPhone 4 çok büyük bir öneme sahip. Bunun sebebi Steve Jobs'ın sahneye çıkıp tanıttığı son iPhone modeli olması. Bunu fırsat bilen Goldgenie isimli şirket, geçtiğimiz dönemlerde kullanıcılarda hatıra bırakabilmek adına Apple logosu ve Steve Jobs'ın silüetinin gözüktüğü özel tasarımlı bir iPhone 4s geliştirmişti.
Sızıntı var: Eski Apple çalışanlarının itiraf ettiği 31 gizli bilgi
Bu iPhone, özel kutusu ve kutu içeriğiyle birlikte geliyor. Ama önemli olan detay şu: Şirketin logosunda elmanın ısırıldığı bölümde Steve Jobs'ın suratı bulunuyor. Logonun hemen altında da Steve Jobs'ın ismi, doğum ve ölüm tarihleri yazıyor. 24 ayar altın kaplamalı bu özel üretim iPhone'dan yalnızca 56 tane var.

Güncelleme: İlan şu anda eBay'den kaldırılmış durumda.
Tam olarak 150 bin dolar!

                                    
                                    Son olarak bir kullanıcı, eBay üzerinden ekranı ve arka kasası tamamen kırık olan bir iPhone 4s'i 150 bin dolar karşılığında satışa çıkardı. Her ne kadar altın kaplama olmasa da logo ve tarih kısmı birebir aynı. 

Apple, satış ve sonrasındaki teknik destek kısmında en başarılı şirketler arasında yer alıyor. Dolayısıyla yapılan araştırmalarda müşteri memnuniyeti ve sadakati konusunda Apple her zaman listenin en tepesinde yer alıyor.
Tam olarak 150 bin dolar! Son olarak bir kullanıcı, eBay üzerinden ekranı ve arka kasası tamamen kırık olan bir iPhone 4s'i 150 bin dolar karşılığında satışa çıkardı. Her ne kadar altın kaplama olmasa da logo ve tarih kısmı birebir aynı. Apple, satış ve sonrasındaki teknik destek kısmında en başarılı şirketler arasında yer alıyor. Dolayısıyla yapılan araştırmalarda müşteri memnuniyeti ve sadakati konusunda Apple her zaman listenin en tepesinde yer alıyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >