Stranger Things 3.sezon ipucu videosu yayınlandı

Stranger Things
Stranger Things

Bilimkurgu-korku dizisi Stranger Things'in yeni sezonuna ait ipucu videosu yayınlandı. Gelecek sene başlayacak olan 3.sezonla ilgili minik detayları videoda bulabilirsiniz.

Yaklaşık 2.5 yıl önce ilk bölümü yayınlanan bilimkurgu-korku dizisi Stranger Things, dünya genelinde ve ülkemizde ciddi bir izleyici kitlesine ulaşmayı başardı. Hatta sırf bu dizideki karakterlere özel ürünler satışa çıkarıldı.

Duffer Kardeşler'in yönetmenliğini, senaristliğini ve yapımcılığını üstlendiği dizide ana kadroda Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Cara Buono ve Matthew Modine gibi isimler yer alıyor.

Yeni sezon 2019'da geliyor

Dizi temelde, Amerika Birleşik Devletleri Enerji Bakanlığı için bilimsel araştırmalar yapan Hawkins Ulusal Laboratuvarı'nın gizlice paranormal ve doğaüstü alanlarda insanlar üzerinde deney yapmaya başlamasını konu alıyor.

Son olarak 3.sezon için yeni bir fragman da yayınlandı. Netflix'in resmî YouTube kanalından paylaşılan bu videoda çeşitli ipuçlarından bahsediliyor. Ayrıca dizinin yeni sezonunun 2019'da yayınlanacağı da videonun son kısmında belirtiliyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >