Tarihin 'en büyük' Samsung mağazası Tokyo'da açıldı

Samsung Galaxy Harajuku Deneyim Mağazası.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, tarihinin en büyük ve geniş mağazasını Japonya başkenti Tokyo'da açtı. Şehrin 'en işlek' bölümüne açılan mağaza birçok açıdan şirketin en donanımlı satış merkezi konumunda yer alıyor...

Dünyanın en büyük teknoloji şirketleri arasında değerlendirilen Güney Koreli Samsung, bu yılın Şubat ayında gerçekleştirdiği Unpacked etkinliğinde Galaxy S10 ailesindeki akıllı telefonlarını tanıtmış ve birçok kullanıcının ilgisini çekmeyi başarmıştı. GZT Teknoloji ekibi olarak çıktığı ilk gün 'ön incelemelerini' yaptığımız Samsung Galaxy S10, S10 Plus ve S10e ses getirmekten de öte katlanabilir Galaxy Fold ile birlikte MWC19'a da damga vurmuştu.

Samsung'un 'dev' deneyim mağazası, tarihin en görkemli teknoloji binalarından biri olarak değerlendiriliyor.
Samsung'un 'dev' deneyim mağazası, tarihin en görkemli teknoloji binalarından biri olarak değerlendiriliyor.

Hedef, 2020 Yaz Olimpiyatları!

Güney Koreli dev şimdi de 2020 Yaz Olimpiyatları'na göz dikmiş durumda. Şirket, Olimpiyatlar'a ev sahipliği yapacak Tokyo'ya dev bir yatırım yaparak tarihin en büyük Samsung mağazasını burada açtı. Organizasyona tam 500 gün kala açılışı gerçekleştirilen satış merkezi Samsung'un en prestijli hamlelerinden biri olarak değerlendiriliyor.

Galaxy Harajku ismi verilen yeni deneyim mağazası, şirketin yeni teknolojilerinin tüm ziyaretçilerle buluşmasına ön ayak olacak. Teknoloji devinin 2020 Yaz Olimpiyatları'nı yerinde izlemeye gelen turistlere 'teknoloji alternatifleri' sunmayı ve rakiplerine bu konuda üstünlük sağlamayı hedeflediğini de belirtelim.

Mağazanın ön cephesi tam 1000 akıllı telefonla aydınlatılıyor.
Mağazanın ön cephesi tam 1000 akıllı telefonla aydınlatılıyor.

Ön cephe, 1000 akıllı telefonla aydınlatılıyor!

Büyük çaplı bir resmi törenin ardından açılışı gerçekleştirilen Galaxy Harajuku Deneyim Mağazası'nın ön cephesi, 1000'in üzerinde akıllı telefon ile ışıklandırılıyor. Ayrıca yeni mağaza, tam 8 kattan oluşuyor. Gösteriş konusunda para harcamaktan kaçınmayan Samsung'un yeni mağazası birçok teknoloji şirketine de ilham olacak gibi duruyor...

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >