Teknofest yarışmaları için son başvuru tarihi 28 Şubat 2019!

Teknofest
Teknofest

Albayrak Medya'nın da sponsor olduğu Teknofest 2019, bu yıl 17 ila 22 Eylül tarihleri arasında gerçekleşiyor. Geçen hafta düzenlenen basın etkinliğinde konuya ilişkin birçok farklı detay ortaya çıktı. Teknofest'teki teknoloji yarışmaları için son başvuru tarihi ise 28 Şubat 2019. Ayrıntılar haberimizde:

Teknofest 2019 için geri sayım başladı. Geçen sene olduğu gibi bu yıl da görkemli bir organizasyon bekleniyor. Bu sene 17 ila 22 Eylül tarihleri arasında Atatürk Havalimanı'nda düzenlenecek olan festival, birçok paydaşa ek olarak yine Albayrak Medyasponsorluğuyla gerçekleşiyor. Elbette biz de GZT.com olarak Teknofest ile ilgili tüm gelişmeleri yakından takip edip sizlere aktaracağız.

Selçuk Bayraktar, geçen hafta düzenlenen organizasyonda Teknofest 2019 ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.n
Selçuk Bayraktar, geçen hafta düzenlenen organizasyonda Teknofest 2019 ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.n

28 Şubat'ta son buluyor!

Festivalde toplamda 19 farklı kategoride birbirinden heyecanlı teknoloji yarışmaları da gerçekleşiyor. Kazanan takımlara toplamda 2 milyon TL'yi aşan ödül dağıtılırken, T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve Teknofest Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar konuyla alakalı şu açıklamayı yapıyor:

  • Amacımız ülkemizi yüksek teknoloji, havacılık ve uzay alanlarında zirveye taşıyacak gençlerimizin çalışmalarıyla toplumsal bir dönüşüm sağlamak.

Teknoloji yarışmalarına başvurular www.teknofestistanbul.org adresi üzerinden 28 Şubat 2019 tarihine kadar devam ediyor. Yani yarışmacıların bu tarihe kadar başvuru yapmaları şart. Üstelik takımlara malzeme desteği ve teknikdanışmanlık da sunuluyor.

Geçen yıl neler yapmıştık?

Geçen sene Teknofest kapsamında birçok farklı yarışmayı takip etmiş ve eğlenceli videolarla sizlere aktarmıştık.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >