'The Grand Tour' ikinci sezon fragmanı yayınlandı

The Grand Tour
The Grand Tour

Clarkson, Hammond ve May, Amazon'un popüler otomobil programı The Grand Tour'un ikinci sezonuyla gelecek ay ekranlara geri dönüyor. Yeni sezon fragmanı 'büyük tur'dan renkli sahneler sunuyor.

Uzun yıllar sunuculuğunu yaptıkları Top Gear programıyla otomobil ve eğlence türünde televizyon kültürünün önemli bir parçası haline gelen Clarkson, Hammond ve May üçlüsü gelecek ay ekranlara geri dönüyor. Jeremy Clarkson'ın BBC ile olaylı ayrılığı sonrası Amazon ile anlaşarak kendi programını yapmaya karar veren ekibin özel projesi, geçtiğimiz yıl ilk sezonuyla Amazon Prime platformunda yayınlanmış, izlenme rekorları kırmıştı.

Yeni sezonda çekimlerin yapıldığı büyük çadırı temelli olarak Cotswolds, İngiltere'de tutma kararı alan Jeremy ve arkadaşları, bu değişikliği daha fazla ülkede yapılan çekimler, sıra dışı yolculuk deneyimleriyle telafi edecek. İkinci sezon boyunca Hırvatistan, Mozambik, Dubai, İspanya, İsviçre, Colorado ve New York'tan renkli görüntüler sunulacak.

Otomobillerle alakalı sıradan bir programdan daha fazlasını vaat eden The Grand Tour, 8 Aralık'tan itibaren haftalık olarak yayınlanacak bölümleriyle Amazon Prime üyelerine özel olarak erişime açılacak. Amazon'un kendi video servisini küreselleştirme hamlesinin önemli bir parçası olan şov, yüz milyon dolar seviyesindeki prodüksiyonuyla Amazon'a yeni müşteriler kazandırmaya çalışacak.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >