Twitter, 'Haber Kamerası' özelliğini test ediyor

Twitter
Twitter

Twitter; fotoğraf, video ve canlı yayınların üzerine yazı eklemeyi sağlayan 'Haber Kamerası' özelliği üzerinde çalışıyor. Yakın zamanda sunulması beklenen özelliğin detayları haberimizde:

Twitter, 'Haber Kamerası' isimli yeni bir özelliği test ediyor. Böylece kullanıcılar fotoğraf, video ve canlıyayınlar üzerine yazı ekleyebiliyor. Bu özellik aslında yabancı olduğumuz bir şey değil. Facebook, Instagram ve Snapchat'te hikâye kısmında yıllardır yer alıyor. Dolayısıyla Twitter'a da eklenmiş olması gayet hoş bir detay.

Twitter 'Haber Kamerası' özelliği sayesinde kullanıcılar fotoğraf, video ya da canlı yayınların üzerine metin ekleyebiliyor.
Twitter 'Haber Kamerası' özelliği sayesinde kullanıcılar fotoğraf, video ya da canlı yayınların üzerine metin ekleyebiliyor.

Metin eklenebiliyor

İçerikler üzerinde ekran sola kaydırıldığında metin ekleme işlemi gerçekleştirilebiliyor. Tabii bu sırada font seçimi ve metin boyutu gibi ayarlar da yapılabiliyor. Konuyla alakalı olarak Twitter sözcüsünün yaptığı açıklama ise şu şekilde:

  • Twitter'da fotoğraf ve videoları paylaşmak için daha kolay bir yol üzerinde çalışıyoruz. Şu anda gördüğünüz özellik aslında geliştirilme aşamasında. Bu sebeple son aşamada nasıl görüneceğini yorumlamak zor. Ekibimiz yeni özellik için çalışmaya devam ediyor.

Özelliğin ne zaman aktif edileceği ise şimdilik bilinmiyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >