Vodafone Dijitalleşme Tırı Ankara'da

Vodafone Dijitalleşme Tırı.
Vodafone Dijitalleşme Tırı.

Vodafone'un işletmeler için sunduğu ve en yeni dijital teknoloji çözümlerini tanıtmak amacıyla yola çıkardığı 'Dijitalleşme Tırı' Türkiye'yi dolaşıyor.

Dijitalleşme yolunda sloganıyla harekete başlayan tır toplamda 12 farklı şehri gezecek. Tır; Adana, Mersin, Gaziantep, Diyarbakır, Trabzon, Kayseri ve Antalya'nın ardından sekizinci durağında Ankara'ya geldi.

Vodafone'un Dijitalleşme Tırı Ankara'nın ardından Bursa, Kocaeli ve İstanbul'a gidecek.

İşletmelerin dijital iş ortağı Vodafone Business’ın en yeni dijital teknoloji çözümlerini tanıtmak amacıyla yola çıkardığı 'Dijitalleşme Tırı Türkiye'yi dolaşıyor.

Dijitalleşme yolunda sloganıyla yolculuğuna başlayaan tır toplamda 12 farklı şehirde işletmelerle buluşacak. Adana, Mersin, Gaziantep, Diyarbakır, Trabzon, Kayseri ve Antalya'nın ardından Vodafone Business Dijitalleşme Tırı’nın sekizinci durağı Ankara oldu.

Dijitalleşme Tırı Ankara'nın ardından İzmir, Bursa, Kocaeli ve İstanbul'a gidecek. Hedef; 3 ayda 10 bin kişiye ulaşmak.

  • Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme hedefiyle faaliyetlerini sürdüren Vodafone, özellikle KOBİ’leri geleceğin dijital dünyasına hazırlamak amacıyla yıllardır Anadolu’yu geziyor. Şirket, 2 yıl önce TOBB ile başlattığı Dijital Dönüşüm Hareketi ve ana sponsoru olduğu Türkiye Teknoloji Buluşmaları ile bu çalışmalarını daha kapsamlı hale getirdi. Şimdi de Vodafone Business Dijitalleşme Tırı ile teknoloji çözümlerini şirketlerin ayağına götürüyor.

İstanbul’daki teknoloji üssü İTÜ Vodafone Future Lab’de sunduğu dijital çözümlerini Türkiye’nin diğer şehirlerindeki işletmelerle de buluşturmak hedefiyle yola çıkan Vodafone Dijitalleşme Tırı, yolculuğuna Adana’dan başlamıştı. Dijitalleşme Tırı Adana’dan sonra yoluna Mersin, Gaziantep, Diyarbakır, Trabzon, Kayseri, Antalya ve Ankara ile devam etti. Sekizinci durak Ankara’nın ardından tırın rotası İzmir, Bursa, Kocaeli ve İstanbul olarak çizilecek.

Vodafone Dijitalleşme Tırı, gezdiği her şehirdeki işletmelere 'dijital çözümler' sunuyor.
Vodafone Dijitalleşme Tırı, gezdiği her şehirdeki işletmelere 'dijital çözümler' sunuyor.

Vodafone Dijitalleşme Tırı ne vadediyor?

Vodafone Business Dijitalleşme Tırı’nı ziyaret eden işletmeler, dijital skor doldurarak dijitalleşmede hangi noktada olduklarını görebiliyor ve ihtiyaçlarına göre kendileri için en doğru çözüme ulaşabiliyor.

Vodafone Dijitalleşme Tırı’nda, aralarında Red Kontrol, Dijital Tarım İstasyonu, Metro Ethernet, Araç ve Motor Takip, Güvenli Depo, Dijital Koruma, Onedio Reklam Hizmeti, Hedefli SMS, Güvenli Depo ve Kurumsal Sanal Ağ, Bulut Depo ve Sanal Sunucu’nun da bulunduğu toplam 20 dijital çözüm sergileniyor.

Ziyaretçiler, Vodafone Business çözümleri hakkında ilk ağızdan bilgi alma ve ürünleri deneyimleme imkânı bulabildikleri gibi, dilerlerse yalnızca ziyaretçilere özel kampanyalarla ürünlere sahip olabiliyorlar.

Vodafone Dijitalleşme Tırı, Adana'dan bu şekilde yola çıkmıştı.
Vodafone Dijitalleşme Tırı, Adana'dan bu şekilde yola çıkmıştı.


Vodafone Business Dijitalleşme Tırı’nın bir sosyal sorumluluk tarafı da var. Gittiği illerde ‘elektronik atık’ topluyor. Toplanan bu elektronik atıkların geri dönüşümünden elde edilecek gelirle Türkiye Vodafone Vakfı’nın 'Yarını Kodlayanlar' projesi kapsamında Anadolu’da bir okulda daha kodlama sınıfı kurulacak.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >