WhatsApp güncellemesi hangi yenilikleri getiriyor?

WhatsApp güncelleme
WhatsApp güncelleme

Yeni WhatsApp güncellemesi, grup yöneticilerine ait yetkileri önemli oranda artırıyor. Grup açıklamaları, gruptan ayrılma sistemi ve etiketleme özelliğinde de önemli değişiklikler var. Yenilikler şöyle:

Yayınlanan her güncellemeyle yepyeni özellikler kazanan WhatsApp, sonunda gruplar için de ek detaylar sunmaya başladı. Grup yöneticilerinin yetkilerinin artmasıyla birlikte platform 'toplu konuşma' için çok daha verimli hale geldi. Gruplar için eklenen tüm yenilikleri şu şekilde listelemek mümkün:

  • WhatsApp gruplarına açıklama
    Grup üyelerinin yetkileri
    Gruptan ayrılma sistemi
    Etiketleme sistemi

WhatsApp güncellemesiyle yeni grup özellikleri aktif hale geliyor.
WhatsApp güncellemesiyle yeni grup özellikleri aktif hale geliyor.

Grup yöneticileri artık çok daha fazla yetkiye sahip

Son güncellemeyle WhatsApp'a eklenen yenilikler dört başlıkta değerlendiriliyor. Bunlar arasında ilk sırada WhatsApp gruplarındaki açıklamalar yer alıyor. Artık yöneticiler grup bilgisi kısmına grubun amacını ve detaylarını ekleyebiliyor. Böylece üyeler grubun amacını bilip bu şekilde gruba dahil edilmiş oluyor.

Grup yöneticileri önemli oranda artırılmış durumda. Artık yöneticiler istediği takdirde üyenin grup bilgilerini değiştirmesine izin verebiliyor.

Gruptan herhangi bir sebepten dolayı ayrılan kişiler, tekrardan aynı gruba dönmek istemediği takdirde o gruba eklenemeyecek.

Etiketleme konusunda da birtakım güncellemeler var. Zira artık @işaretiyle bir kişi etiketlendiğinde bu etiketli eski mesajlara tek bir düğme sayesinde dönebilmek mümkün hale geliyor.

WhatsApp'ın yeniliklerinden yararlanmak için aşağıdaki bağlantılar üzerinden hem Android hem de iPhone için uygulamanın en yeni sürümünü indirebilirsiniz.

Google Play
App Store

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >