WhatsApp güncellemesinde büyük sorun: Engellenen kullanıcılar normale dönüyor

WhatsApp
WhatsApp

WhatsApp'ın hem Android hem de iOS için yayınlanan güncellemesi engellenen kullanıcıları tekrardan eski haline getiriyor. İşte ayrıntılar:

WhatsApp'taki "engelleme" sistemi kullanıcılar tarafından yoğun şekilde tercih ediliyor. Bu sayede, iletişim kurmak istemeyen kişiler karşı tarafı susturma hakkına sahip oluyor. Ancak, yayınlanan son güncellemeyle engelleme sistemi pasif hale gelmiş durumda. Kullanıcılar, engelledikleri kişilerden mesajlar almalarından dolayı şikayetlerini dile getiriyor.

WhatsApp güncellemesiyle engelleme sistemi pasif hale geliyor.
WhatsApp güncellemesiyle engelleme sistemi pasif hale geliyor.

WABetaInfo'ya göre şu anda son güncellemeyi yükleyen kullanıcıların büyük bir bölümü Android ya da iOS platformları fark etmeksizin aynı dertten muzdarip. Konuyla alakalı olarak WhatsApp cephesinden gelen herhangi bir açıklama yok. Ancak, engellenen kişilerin tekrardan iletişime geçebiliyor oluşu gerçekten can sıkıcı.

Peki ama engelleme sistemi tekrardan nasıl aktif ediliyor?

Evet; daha önce engellenen kullanıcıların engeli son güncellemeyle ortadan kalkıyor. Fakat, engellenen kişilerden mesaj alanların yapması gereken şey çok basit: Engeli kaldırıp tekrardan engellemek.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >