WhatsApp'ta engellendiğinizi nasıl anlarsınız?

WhatsApp
WhatsApp

WhatsApp uygulamasında engellendiğinizi anlamanın birkaç yolu var. İşte o yöntemler...

Milyonlarca kişinin tercih ettiği WhatsApp, çeşitli ipuçlarıyla kullanıcılara özel seçenekler sunuyor. Bunlar aracılığıyla, WhatsApp'ta engellenmiş olduğunuzu üç farklı unsuru teyit ederek kolay şekilde anlayabilirsiniz.


İlk aşama: Çevrimiçi durumu görüntülemek

                                    
                                    
                                    Herhangi bir kişinin son görülme veya çevrimiçi durumunu görüntülemek. Eğer sohbet ekranında bu bilgi görülmüyorsa engellenmiş olabilirsiniz.
İlk aşama: Çevrimiçi durumu görüntülemek Herhangi bir kişinin son görülme veya çevrimiçi durumunu görüntülemek. Eğer sohbet ekranında bu bilgi görülmüyorsa engellenmiş olabilirsiniz.
İkinci aşama: Profil fotoğrafını kontrol edin

                                    
                                    
                                    İkinci aşama: Kişinin profil fotoğrafı değişikliklerini hiçbir şekilde göremezsiniz. Bunu görüp göremediğinizden de emin olun.
İkinci aşama: Profil fotoğrafını kontrol edin İkinci aşama: Kişinin profil fotoğrafı değişikliklerini hiçbir şekilde göremezsiniz. Bunu görüp göremediğinizden de emin olun.
Üçüncü aşama: Mesajların iletilme durumuna bakın

                                    
                                    Gönderdiğiniz mesaj her zaman tek tik olarak kalır. Yani hiçbir zaman ikinci tik görünmez ve üstelik bundan dolayı kişiyi WhatsApp üzerinden arayamazsınız.
Üçüncü aşama: Mesajların iletilme durumuna bakın Gönderdiğiniz mesaj her zaman tek tik olarak kalır. Yani hiçbir zaman ikinci tik görünmez ve üstelik bundan dolayı kişiyi WhatsApp üzerinden arayamazsınız.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >