Yeni Ford Mustang GT büyük heyecan uyandırdı

Ford Mustang GT Performance Pack 2.
Ford Mustang GT Performance Pack 2.

Ford Mustang GT Performance Pack Level 2 2018, Ford'un açıkladığı üzere mevcut Performance Pack modelinin tam olarak bir üst seviyesi olarak tanımlanıyor... Ford Mustang GT, büyük ilgi uyandırdı.

Ford Mustang GT Performance Pack Level 2 sahip olduğu eşsiz tuning, büyük boyuttaki fren diskleri ve standart Performance Pack'in sınırlı slip diferansiyeli ile başlayan Ford, 305/30/R19 ölçülerindeki Michelin Pilot Sport Cup 2 lastiklerine destek verebilmek amacıyla önde 19x10,5 inç boyutunda arkada ise 19x11 inçlik geniş jantlar tasarlamış.

Otomobilin yeni modelinde yarım inç daha küçültülen Mustang GT, sürüşün daha iyi bir performans vermesi için artık daha güçlü yaylara ve sallanma önleyici fonksiyonuna sahip barlara sahip durumda. Önde yer alan eşsiz bir splitter ve arkadaki spoyler, araca daha da fazla yere basma kuvveti eklenmiş. Performance Pack Level 2 için bulunan tek şanzıman tipi ise manuel şanzıman. Bunun dışında, hoş bir atmosferde bulunmak isteyen sürücülere yönelik kumaş Recaro koltuk seçeneği bulunuyor. Yeni modelin içerisinde 460 beygirlik 5 litrelik V8 standart GT motorunun beygir gücünde bir değişim söz konusu olmadı. Performance Pack Level 2, müthiş bir geliştirme topluluğuyla karşımıza çıkacak.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >