Yeni iPhone'ların tahmini fiyatları belli oldu

iPhone X
iPhone X

İkinci jenerasyon iPhone X'lar için yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Son olarak analistler fiyat tahmininde de bulundu. İşte detaylar:

Dünyanın en zengin şirketlerinin başında gelen Apple, yeni ürünlere dair ser verip sır vermeyen "kapalı kutu" yapısı sayesinde büyük başarı elde ediyor. Ancak personeller zaman zaman basınmensuplarına içeriden bilgi sızdırıyorlar. Ancak geçen hafta yapılan açıklamayla birlikte Apple'ın bu konuda tavrının çok net olduğu bir kez daha anlaşıldı. Şirkete dair bilgilerin sızdırılması çalışanların kovulmasına ve hapse girmesine sebep oluyor. Ama bir yandan da yeni nesil iPhone'larla alakalı bilgiler gelmeye devam ediyor.

İkinci nesil iPhone'lardaki yenilikler ise merakla bekleniyor.
İkinci nesil iPhone'lardaki yenilikler ise merakla bekleniyor.

Yeni iPhone'ların tahmini fiyatları ortaya çıktı

Yeni jenerasyon iPhone X ve iPhone X Plus uzunca süredir konuşuluyor. Her iki modelin de çıkıp çıkmayacağıyla alakalı bir bilgi yok. Ancak, RBC Capital Markets analisti Amit Daryanani'nin sızıntılarına göre yeni iPhone'ların fiyat tahminleri şimdiden ortaya çıkmış durumda. Geçtiğimiz günlerde yeni iPhone X'un 899 dolardan, iPhone X Plus'ın ise 999 dolardan satışa çıkacağı söylenmişti. Ama iki UBS analisti ise ikinci nesil iPhone X'un 1100 dolar seviyesinde fiyata sahip olacağını belirtti. Eğer yeni iPhone'lar bu fiyattan satışa çıkarsa ülkemizdeki rakamların iPhone X seviyesinin de çok üstüne çıkacağını söylemek mümkün.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >