YouTube Remix, Mart 2017'de hayata geçiyor!

YouTube
YouTube

YouTube, uzunca bir süredir beklenen abonelik sistemini harekete geçiriyor. Son verilen tarihe göre Mart 2017 itibariyle sistem hayata geçiyor.

Apple Music, Spotify ve Netflix benzeri ücretli hizmetlerin sayısı her geçen gün artıyor. Durum böyle olunca halihazırda servisleriyle milyonlarca kullanıcıyı elinde tutan dev şirketler, farklı çalışmalarla pastadan paya almak istiyor. Son olarak uzunca bir süredir konuşulan YouTube Remix ile ilgili detaylar ortaya çıktı.

YouTube Remix, yüksek ses kalitesinin yanı sıra müzik kliplerini de abonelik sistemiyle yayınlayacak.
YouTube Remix, yüksek ses kalitesinin yanı sıra müzik kliplerini de abonelik sistemiyle yayınlayacak.

YouTube Remix nedir?

YouTube Remix, Spotify benzeri mantıkla çalışarak kullanıcıları abonelik sistemiyle kazanmaya çalışacak. Ancak, YouTube müziklere ek olarak klipleri de yayınlayacak. Mart 2018'de aktif hale getirilecek olan servis; Sony Music, Warner Music ve Universal Music ile birlikte çalışacak.

Bu servisle birlikte Google'ın müzik yayıncılığı konusunda şirketlere büyük katkı sağlayacağı kesin. Tabii bu noktada en önemli hususlardan biri fiyat. Zira uygun fiyatla sunulacak abonelik sistemi gerek ülkemizde gerekse dünya genelinde büyük ilgi görebilir.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >