Cins'ten üç film önerisi!

Roman serisinden uyarlanan 2004 yapımı Jim Carrey’in oynadığı filmden uyarlanan bir dizi Talihsiz Serüvenler.
Roman serisinden uyarlanan 2004 yapımı Jim Carrey’in oynadığı filmden uyarlanan bir dizi Talihsiz Serüvenler.

Kısa kısa diziler var. Her güne bir bölüm paylaştırarak 4-5 dizi izleyebilir, bunlarla, sinemaya olan açlığınızı dindirebilirsiniz.

Talihsiz Serüvenler Dizisi

Ramazan 1’den itibaren şöyle oturup, bir diziye en başından başlama arzusu sarıyor insanı. Özellikle sahur vaktini beklerken çok işe yarıyor.

Oraya git. Birkaç tane limon al, en olmadı uzaktan uzaktan şöyle bir bak oraya. Çok geç kalmış bir rastlantıyı bulacaksın.

Ama “yeni ne var, ne izlesem” diye başlayıp eski eserlere dönenler ve hatta kendini kurtlar vadisinde bulan arkadaşlarım bile var. Bu öneri aslında biraz da onlar için. Bayram günü karşımıza geçip “Lost çok bozdu” demeyin diye söylüyorum.

Kısa kısa diziler var. Her güne bir bölüm paylaştırarak 4-5 dizi izleyebilir, bunlarla, sinemaya olan açlığınızı dindirebilirsiniz. İlk 8 günün menüsü benden. Roman serisinden uyarlanan 2004 yapımı Jim Carrey’in oynadığı filmden uyarlanan bir dizi Talihsiz Serüvenler. Uyarlamanın uyarlaması yani. Eğlence, yarışmalar, sürpriz çekilişler her şey var.

Bundan 50 yıl önce Safa Önal yazdı, Lütfü Akad yönetti, Türkan Şoray ve İzzet Günay gereğini yaptı.
Bundan 50 yıl önce Safa Önal yazdı, Lütfü Akad yönetti, Türkan Şoray ve İzzet Günay gereğini yaptı.

Vesikalı Yarim

Türkiye’nin ilk kült filmini izlemek ister misin? Bundan 50 yıl önce Safa Önal yazdı, Lütfü Akad yönetti, Türkan Şoray ve İzzet Günay gereğini yaptı. Vesikalı yârim.

Spoiler: İzledikten sonra o manava uğra. Evet, hala yerinde duruyor. Oraya git. Birkaç tane limon al, en olmadı uzaktan uzaktan şöyle bir bak oraya. Çok geç kalmış bir rastlantıyı bulacaksın.

Serpico

1970’lerin Newyork’unda hipi görünüşlü genç bir polis memuru Frank Serpico’nun birlikte devriye çıktığı arkadaşlarından farklı, sıradışı hikayesini konu alan kült film.

Onu asıl sıradışı yapan şehrin entel kesimlerinde yaşaması ve sakal uzatması değildi. Rüşvetle ve suçla işbirliği yapan görev arkadaşlarına karşı verdiği mücadelesiydi