13 Haziran 2019: Türkiye ve dünyada öne çıkan haberler

13 Haziran 2019 haber özetleri
13 Haziran 2019 haber özetleri

13 Haziran 2019 Perşembe günü Türkiye ve dünyada hangi gelişmeler yaşandı? Öne çıkan olayları sizler için derledik

13 Haziran 2019 Perşembe günü Türkiye ve dünyada hangi gelişmeler yaşandı? Öne çıkan başlıkları sizler için özetledik.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP lideri Bahçeli'nin kritik görüşmesi gerçekleşti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli dün öğle saatlerinde bir araya geldi.Yaklaşık 40 dakika süren görüşmede İstanbul seçimleri ve yeni askerlik sistemi görüşüldü.

İmar barışı süreci uzamayacak

Türkiye'nin bir diğer gündemi olan imar barışı hakkında Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum önemli açıklamalar yaptı. Bakan Kurum, imar barışı sürecinin uzamayacağını belirtti.

Körfez'de sular iyice ısındı

Umman Denizi'nde ham petrol yüklü iki büyük tankerde patlama meydana geldi. Dünya bu olayı konuşurken Norveç tankerinin de hedef alındığı öğrenildi.Norveçli Frontline şirketine ait bir başka tankerin Fuceyra açıklarında torpido ile saldırıya uğradığı belirtildi.

Umman Körfezi haritası
Umman Körfezi haritası

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni askerlik sistemiyle ilgili açıklamada bulundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni askerlik sistemiyle ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulunarak "Yeni Askerlik Sistemi düzenlemesinin ülkemize, milletimize, gençlerimize ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.Detayları sosyal medya adresinden paylaştı.

Kredi Kartı
Kredi Kartı

BDDK kredi kartı taksit sınırlarını yeniden düzenledi

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), kredi kartı taksit sayılarında düzenlemeye gitti.Düzenleme ile kredi kartı taksitlendirme süresi mobilya alımlarında 12 aydan 18 aya, havayolları ve konaklama ile ilgili yurt içine ilişkin kredi kartı harcamalarında 9 aydan 12 aya çıkarıldı.

ABD’de 2020 başkanlık yarışı: Trump'ı hangi isim yenebilir?

Amerikalılar 3 Kasım 2020'de 59. başkanlık seçimi için sandığa gidecek. Cumhuriyetçi ABD Başkanı Donald Trump'ın karşısına çıkmak için Demokratlar arasındaki aday adaylığı yarışı tüm hızıyla sürüyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >