17 Ekim 2019: 6 başlıkta Türkiye'de ve dünyada öne çıkan haberler

Türkiye'den ve dünyadan önemli gelişmeler
Türkiye'den ve dünyadan önemli gelişmeler

17 Ekim 2019 Perşembe günü 'Türkiye'de ve dünyada hangi gelişmeler yaşandı?' 6 başlıkta sizler için özetledik.

6 başlıkta 17 Ekim 2019 Perşembe günü Türkiye'de ve dünyada öne çıkan haberleri derledik.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkan Yardımcısı Pence'le Külliye'de görüştü

ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence ve ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyinde yürüttüğü Barış Pınarı Harekâtı ile ilgili görüşmeler yapmak üzere Ankara'ya geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence ile Külliye'de görüştü. İkili arasındaki görüşme 1 saat 40 dakika sürdü.

Türkiye-ABD arasında Suriye'nin kuzeydoğusuna yönelik anlaşma sağlandı

Türkiye ile ABD arasında, Suriye'nin kuzeydoğusundaki Barış Pınarı Harekatı'na yönelik görüşmelerin ardından 13 maddelik ortak açıklama yapıldı.

İngiltere ve AB Brexit için uzlaştı

Dünyanın merakla izlediği Brexit görüşmelerinde önemli bir gelişme yaşandı. İngiltere ve AB, Brexit için yeniden düzenlenmiş bir anlaşma üzerinde uzlaşı sağladı.

Ünlü şarkıcı Della Miles, Mehmetçik'e destek vermek için sınıra gitti

Müslüman olan ve Türkiye'ye yerleşen dünyaca ünlü sanatçı Della Miles, Mehmetçik'e destek olmak için sınıra gitti. Barış Pınarı Harekatı'na desteklediğini belirten Miles, ''Askerlerin ailelerine kavuşmalarını diliyorum'' dedi.

Dünyaca ünlü fotoğrafçı Ara Güler vefatının birinci yılında anıldı

Dünyaca ünlü fotoğrafçı Ara Güler vefatının birinci yılında anılıyor. Beyoğlu Belediyesi fotoğrafçı için İstiklal Caddesi'nde 'Ara Güler için Fotoğraf Çek' etkinliği düzenledi.

Stranger Things 64 milyon kişi tarafından izlendi

Netflix'in efsane dizisi Stranger Things, son yayınlanan sezonu ile kırılması zor bir rekora imza attı. Temmuz ayında 3. sezonu ile yayınlanan dizi ilk 4 haftada 64 milyon abone tarafından izlendi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >