21 Mayıs 2019: 6 başlıkta Türkiye'de ve dünyada öne çıkan haberler

Türkiye'de ve dünyada öne çıkan gelişmeler.
Türkiye'de ve dünyada öne çıkan gelişmeler.

'21 Mayıs 2019 Salı günü 'Türkiye'de ve dünyada hangi gelişmeler yaşandı?' 6 başlıkta sizler için özetledik.

6 başlıkta 21 Mayıs 2019 Salı günü Türkiye'de ve dünyada öne çıkan haberleri derledik.

Galatasaray, Ryan Babel ile 2 yıllık imza konusunda anlaşma sağladı

Galatasaray, Ryan Babel ile 2 yıllık imza konusunda anlaşma sağladı. Hollandalı futbolcuya yıllık 2.5 milyon avro maaş ve 2.5 milyon avro imza parası ödenecek. Sarı kırmızılı ekiple mukavele imzalamak için İstanbul'a gelen Ryan Babel, herhangi bir pürüz çıkmaması halinde imza attıktan sonra tatile çıkacak ve dönüşünde yeni takımının kampına katılacak.

Amazon,kendi havalimanını kurmak için 4000 dönümlük bir araziyi kiraladı

Amazon, Amerika Birleşik Devletleri’nin Kentucky eyaletinde havalimanı kurmak için 4000 dönümlük bir araziyi 50 yıl için kiraladı. Şirket, kurulan havalimanıyla nakliyat işlerini ‘Amazon bünyesinde’ gerçekleştirmek istediğini açıkladı.

AP seçimlerine Avrupa'daki milliyetçi ve aşırı sağcı partiler iddialı giriyor

23-26 Mayıs'ta yapılacak Avrupa Parlamentosu (AP) seçimlerine Avrupa'da milliyetçi ve aşırı sağcı partiler iddialı giriyor. Zira Avrupa genelinde milliyetçi ve aşırı sağcı siyasi hareketler seçimlerden büyük kazanımlarla çıkıyorlar.

Milyonlarca Instagram fenomeninin gizli iletişim bilgileri ortalığa saçıldı

Instagram'ın geniş kitlelerine ulaşan en ünlü fenomenlerin gizli iletişim bilgileri Amazon Web Services'te ortalığa saçıldı. Ünlülere ve markalara ait birçok farklı bilginin yer aldığı veri tabanında toplamda 49 milyonu aşkın kayıt bulundu.

Game of Thrones son bölümü izlenme rekoru kırdı

Fantastik evreni, epik hikaye anlatımıyla, 8 yıl boyunca tüm dünyada seyircilerin severek takip ettiği Game of Thrones serisi sona erdi. Tartışmalı bir son sezonun ardından seyircilere veda eden dizi, giderken arkasında kırılması güç bir seyirci rekoru bıraktı. Pazar akşamı yayınlanan Game of Thrones'un final bölümü ABD'de 19.3 milyon kişi tarafından izlenerek rekor kırdı.

GZT'nin ilgiyle takip edilen programı Güvenli Bölge'de 'Doğu Akdeniz' konuşuldu

GZT'nin her salı ilgiyle takip edilen programı 'Güvenli Bölge'de de bu hafta Doğu Akdeniz'deki son durum, istihbarat savaşları, Rusya'dan alınacak olan S-400'ler, siber saldırılar konuşuldu. Mete Yarar ve İsmail Halis izleyicilerin anlık sorularına anlık yanıtlar verdi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >