365 bin dolarlık spor arabayı dev bir havuç zanneden eşek ortalığı birbirine kattı

Kaynak: Dailymail
Kaynak: Dailymail

Almanya'da 365.000 dolar değerindeki turuncu McLaren'ı dev bir havuç zanneden eşek ortalığı birbirine kattı.

Almanya'da Markus Zahn isimli şahısa ait olan turuncu renkli spor arabanın başına ilginç bir olay geldi.

McLaren 650S Spider marka spor arabasını park eden Zahn, kısa bir süre sonra eşeğin aracın tamponunu ısırdığını farketti.

Eşek, görmüş olduğu turuncu McLaren'in baş döndürücü cazibesine kendini kaptırıp, dev bir havuç sanmış olmalı ki, bundan sonraki yaşanan olaylarla sahibini bir hayli zor duruma sokmuş.

Geçtiğimiz günlerde yaşanan ve basına yeni yansıyan olayın detayları da kendisin kadar ilginç. Markus Zahn isimli McLaren 650S Spider sahibi, aracını etrafı çitlerle çevrili bir alanın yakınına park ediyor. Tasarımı kadar rengiyle de dikkat çekici olan otomobili görür görmez araca yöneldiği söylenen Vitus isimli eşek, sahibinin ifadesine göre aracı dev bir havuç zannediyor.

Gözü başka hiçbir şey görmeyen Vitus, değeri yaklaşık 365.000 dolar olan araca yönelip tamponundan ısırmaya başlıyor. Olayı geçte olsa fark edip aynasına bakan araç sahibi Zahn, müdahale edene kadar oluşan hasarın boyutuysa yaklaşık 30.000 sterlin olarak kayıtlara geçiyor.

Olayın ardından eşeğin sahibini dava eden Markus Zahn’a karşı yapılan savunmada, suçun tamamen eşekten kaynaklanmadığı ve kendisinin aracı farklı bir yere park etmesi gerektiği söyleniyor. Olay madalyonunun diğer yüzündeyse, aracın karbon fiber parçalarına zarar verdiği görülen Vitus’un meydana getirdiği zararın tamamını ödemeyi reddeden sigorta şirketi var.

Şirketin buradaki açıklaması araç sahibinin Vitus’a yakın bölgeye park ettiği için kusurlu olduğu yönünde. Konuyla ilgili yerel basına yansıyan son detaylarda sigorta şirketinin ödemeyi reddettiği 5,260 sterlinlik kalan hasar ücretinin Vitus’un sahibi tarafından ödeneceği söyleniyor.

Bu şaşırtıcı olay karşısında şaşkınlığını gizleyemeyenler azımsanmayacak kadar fazla görünüyor.


Kaynak:Dailymail

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >