60 saniyede 3 bin liralık hırsızlık!

Kamyonetin kasasından hırsızlık yapan şahıs kameralara yakalandı.
Kamyonetin kasasından hırsızlık yapan şahıs kameralara yakalandı.

İstanbul Sultanbeyli'de bir kamyonetin kasasından 1 dakika içinde 3 bin lira değerinde malzeme çalan hırsız rahat tavırları ile kameralara yansıdı.

İstanbul Sultanbeyli’de kapalı kasa bir kamyonete giren hırsız, caddeden geçen insanlara aldırış etmeden 1 dakika içinde yaklaşık 3 bin lira değerindeki matkap, sprey ve fotoğraf makinesini çalarak kayıplara karıştı.

Soğukkanlı tavırlarıyla dikkat çeken hırsızın çaldıklarını ceketinin içinde götürmesi ve hırsızlık anı güvenlik kameralarına yansıdı.


Olay, geçtiğimiz Perşembe günü saat 18.40 sıralarında Sultanbeyli Mehmet Akif Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, kapalı kasa kamyonetin sahibi Orhan Kalafat, bir iş yerinin önüne çekerek çalışmak üzere aracından ayrıldı. Ardından kamyonete yaklaşan kimliği belirsiz hırsız, kimsenin olmamasını fırsat bilerek kasasına tırmandı. Bir süre içeriyi karıştıran hırsız, matkap, sprey ve fotoğraf makinesini ceketinin içine koydu. Ardından kamyonetten inen hırsız, ceketin içerisinden sarkan kablolara birlikte uzaklaştı.

Hırsızlık olayı 1 dakikada gerçekleşirken, çalınan eşyaların toplam değerinin yaklaşık 3 bin lira olduğu öğrenildi. Hırsızlık anı ise güvenlik kameralarına yansıdı.


Güvenlik kamera görüntülerini incelemeye alan polis, hırsızı yakalamak için çalışma başlattı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >